- 4,812
- 5,864
- 113
Maçı izledim maç başlamadan önce mersinin yeneceğini düşünüyordum hala aynı görüşteyim çöpe atmayın paranızı mersin eziyorEkli dosyayı görüntüle 218661
kadınlar türkiye kupası maçı fb nin oran şuan 3.55 parası olan varsa oynasın ben fb nin geri dönüş yapacağını düşünüyorum bolşans
hiç belli olmaz dostumMaçı izledim maç başlamadan önce mersinin yeneceğini düşünüyordum hala aynı görüşteyim çöpe atmayın paranızı mersin eziyor
Mc bride ve jagupova üstüne kurulu bi oyun var fenerde pota altı çöpün önde gideni mersinin yabancı oyuncuları çok kaliteli imkanı yok dönmez burdanhiç belli olmaz dostum
bende jagupovaya güveniyorum dostum 3 lük atmaya başlarsa en azından kafa kafaya getirebilirMc bride ve jagupova üstüne kurulu bi oyun var fenerde pota altı çöpün önde gideni mersinin yabancı oyuncuları çok kaliteli imkanı yok dönmez burdan
Pozisyon bulamıyor dost el üstü deniyor ki karşıda da tifani hayes ve bonner var işi çok zor fenerinbende jagupovaya güveniyorum dostum 3 lük atmaya başlarsa en azından kafa kafaya getirebilir
izleyelim ilk yarıdan daha zevkli olur şimdiPozisyon bulamıyor dost el üstü deniyor ki karşıda da tifani hayes ve bonner var işi çok zor fenerin
Tv karşısında bekliyorum maçtan önce mersin atarı 69.5tu param olsa giricektimizleyelim ilk yarıdan daha zevkli olur şimdi
sahaya çıkmadılar resmen. Yenilmek için kıvranıyorlardı. Sonunda becerdilerfener sahada yok gibi oynuyor.
oynamayanlar kazandıSöylemiştim imkansız diye tebrikler mersin
Beni bitirdin be bitirdin be altin sitelerimiz kan oldu tayfunnmoynamayanlar kazandı![]()
oynadın mıBeni bitirdin be bitirdin be altin sitelerimiz kan oldu tayfunnm