- 7,050
- 5,618
- 113
Ramazan'dan sonra şuraya kupon yapıp atayimda kazandığı savaş olmayan dostlar bi görsün
sızın tahmınler ıcın bol sans dost benım maclar zaten gelmısEkli dosyayı görüntüle 227781
oynadım beyler
Şansın bol olsunEkli dosyayı görüntüle 227781
oynadım beyler
O maçta gol olma şansı yok dostdaha yazarken gol oldu dost
100 de 100 fixed şikeli maç mı dostO maçta gol olma şansı yok dost
Sessizce maçkoliğe gir ve tahmincinin tahminine bak dost100 de 100 fixed şikeli maç mı dost
Baktım dost adamın dediği bire bir doğru gidiyo şuanda ama daha maç bitmediSessizce maçkoliğe gir ve tahmincinin tahminine bak dost![]()
Brezilya ligi komple cenaze dost gol zor oluyor kitlerler o skora ama erhanın maçlardan illa yatan olurBaktım dost adamın dediği bire bir doğru gidiyo şuanda ama daha maç bitmedi
bızımkıler yatmaz dost rahat ol senBrezilya ligi komple cenaze dost gol zor oluyor kitlerler o skora ama erhanın maçlardan illa yatan olur![]()
kırmızı kart cıktı benım macta o kotu oldubızımkıler yatmaz dost rahat ol sen
onda da kırmızı cıktı bu ne arkadasFASta kilit var
FAS kırmızı yediFASta kilit var
Bn aksama dogru uyumustum zaten.usutmusum biraz ipac falan icicem limonlu cay icicem cigerlerim agriyor omderece usutmusum.günaydın toprağım uyku tutmadı bu gece sen niye uyandın![]()
Ben rahatım dost ama sen rahat olma adam senin yüzünden yatıcakbızımkıler yatmaz dost rahat ol sen
Erhanin maçları yatar dostBrezilya ligi komple cenaze dost gol zor oluyor kitlerler o skora ama erhanın maçlardan illa yatan olur![]()
Geçmiş olsun reisBn aksama dogru uyumustum zaten.usutmusum biraz ipac falan icicem limonlu cay icicem cigerlerim agriyor omderece usutmusum.