- 4,812
- 5,864
- 113
öyle deme gelirse devam etmek için iyi kasamız olurBizim gariban nkuponu 343 mu veriyo
Gariban kuponu ya![]()
öyle deme gelirse devam etmek için iyi kasamız olurBizim gariban nkuponu 343 mu veriyo
Gariban kuponu ya![]()
Gelirse tek atis 2 kere ypsak 1k 😜öyle deme gelirse devam etmek için iyi kasamız olur![]()
Bol sana bro.sana dm gelmiyormu.sendemi kapattin yoksa dm yiöyle deme gelirse devam etmek için iyi kasamız olur![]()
yok dostum sana açık dmBol sana bro.sana dm gelmiyormu.sendemi kapattin yoksa dm yi
Kafa kalmadiki baskasina yazmisimyok dostum sana açık dm
Orucmusun olum ee bende orucum cok sihhatliyim kafam zehir alkol yokKafa kalmadiki baskasina yazmisim
La bide diyozki adam niye cvp yazmiyor.kafam o kdr guzel @sukes1982Kafa kalmadiki baskasina yazmisim
Oruc kafasimi oluyor buLa bide diyozki adam niye cvp yazmiyor.kafam o kdr guzel @sukes1982
Simdi sen 1 ayligina herseye tovbe edip imanami geldin bro.ramazandan sonra yardirmaya dvm mi 😁Oruc kafasimi oluyor bu
Muminim suanSimdi sen 1 ayligina herseye tovbe edip imanami geldin bro.ramazandan sonra yardirmaya dvm mi 😁
Her sene 1 ay ariniyorumSimdi sen 1 ayligina herseye tovbe edip imanami geldin bro.ramazandan sonra yardirmaya dvm mi 😁
Cennete gitmek icin yeterli deil broHer sene 1 ay ariniyorum
BilemezsinCennete gitmek icin yeterli deil bro
Bu kupona fena totem yapardimda cok uykum var ya 😔
Lan ole olsa herkes ramazanda mumin olur cennete gider.keske o kdr kolay olsa 😁Bilemezsin
uyu dostum sen maçlar bitene kadar uyanırsınBu kupona fena totem yapardimda cok uykum var ya 😔
Bosversene onu bile ypmayan okadar cogunluktakiLan ole olsa herkes ramazanda mumin olur cennete gider.keske o kdr kolay olsa 😁
Sen uyu aksam a kadar kiponlar sonuclanir ben alirim kurttan 😁😁😁uyu dostum sen maçlar bitene kadar uyanırsın