Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SİYAHGECE // 3 Yeşil Işık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,714
100,284
113
4,3milyonda ben 3 defa pragmatikte makswin aldm oda eskiden 5000* dışında tirt
Sen yüksek paralara çıktın hatırlıyorum ben toplasan en baba 5k yatırdım vbette o yatırımlarla bu kadar cevrım çok bi kez işte 48 mi 50 mi ne bonusa girdim 13000 verdi en yüksek kazanç bu vbet slotta

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,342
18,053
113
Sen yüksek paralara çıktın hatırlıyorum ben toplasan en baba 5k yatırdım vbette o yatırımlarla bu kadar cevrım çok bi kez işte 48 mi 50 mi ne bonusa girdim 13000 verdi en yüksek kazanç bu vbet slotta
Ben 40k falan gördüm en fazla 50₺ frespine sokmuştu crystal caverns oyunu o vermisti

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,714
100,284
113
Ben 40k falan gördüm en fazla 50₺ frespine sokmuştu crystal caverns oyunu o vermisti
Çok ilginç usta bu kadar oynamaya bu kadar kötü ödeme anasını satayım böyle soygunun bu 3 se betbox 5 milyon en az orayı komple bıraktım dayı lavuklar iyi dedik bi başladılar kucağa almaya 8-10 ay para 2 katına çıkmadı anabacı sövdüm mailden cevap vermediler normalde verirler bunlar düzenli oynayanları sıkıyolar ağa sistem böyle yani

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,342
18,053
113
Çok ilginç usta bu kadar oynamaya bu kadar kötü ödeme anasını satayım böyle soygunun bu 3 se betbox 5 milyon en az orayı komple bıraktım dayı lavuklar iyi dedik bi başladılar kucağa almaya 8-10 ay para 2 katına çıkmadı anabacı sövdüm mailden cevap vermediler normalde verirler bunlar düzenli oynayanları sıkıyolar ağa sistem böyle yani
Piabella iki gündür sabah 8:20-8:50 arası sweet 1000 oyunda iyi veryr.
İki gün önce çektim bugün 12k az geldi çekmedim yüksek bet denedigimde saat 09:00 ve ustuydu o saatte vermedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...