25 Haz 2024 #21 D dogan0609 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 5,081 3,053 113 SİYAHGECE' Alıntı: İstastige vursak beygirde tuturma şansım %70 ve üstü. İddaa %10 anca. Ben bugün jokeylerden yattm yoksa rahat yakalrdm.jokeye yönelik oynadım.simdi sigara paramla bayide kocaeline oynadm bkm ne olck Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah son para genellikle geliyor
SİYAHGECE' Alıntı: İstastige vursak beygirde tuturma şansım %70 ve üstü. İddaa %10 anca. Ben bugün jokeylerden yattm yoksa rahat yakalrdm.jokeye yönelik oynadım.simdi sigara paramla bayide kocaeline oynadm bkm ne olck Genişletmek için tıkla ... Hadi inşallah son para genellikle geliyor
25 Haz 2024 #22 N Nicksiz00 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 21,336 18,051 113 dogan0609' Alıntı: Hadi inşallah son para genellikle geliyor Genişletmek için tıkla ... Diğer konuya gel ortak şansını al gel 🤭😄
dogan0609' Alıntı: Hadi inşallah son para genellikle geliyor Genişletmek için tıkla ... Diğer konuya gel ortak şansını al gel 🤭😄