- 18,647
- 12,905
- 113
Selam dostlar sizce o gecenin payı kimde haklı kim eksi yapan kim görüşleri alalım.😂😂😂
Nezaman kalkıcagımı sanamı sorucam aslanım?
Aynen reis o sigara bitirdi ekrem abiyihüseyini tezgaha getirdiler küfür edip ilk silah çeken ekrem abidir bu arada sigaradan son fırt almaya kalmasa hüseyin öldüydü sonra kötü adam hüseyin oldu kendini korumasın mı adam
2 zara 100 bin verdik Ekrem abi bizi mi koparıyorsun anlamadım kiSelam dostlar sizce o gecenin payı kimde haklı kim eksi yapan kim görüşleri alalım.😂😂😂
Bari zardan düşseydik be abi 😂Kumarın ayıbı olmaz Hüseyin kardeş
Hayırdır senin bir sıkıntınmı var ne sıkıntım olcak abi 2 zara 100 bin verdikKumarın ayıbı olmaz Hüseyin kardeş
Sigara sonunu getirdi ekrem abimizinBari Zardan düşseydi ekrem yanlış yaptı.hüseyin haklı
Ganyotçu napıyon oğlum masanın altındaSigara sonunu getirdi ekrem abimizin
Abi biz nasıl bir tezgaha dusduk bir dünya infazım var ben ilerlerim abi 😂😂😂Ganyotçu napıyon oğlum masanın altında
kanser tedavisi görüyor adam stresten yorgunluktan uzak durması lazım bir süre iptal 2024'te çekilir senaryo falan hazırmış zatenŞu sabrı abi ölmeden yenisi gelsin artık filmin
Aaaa senaryo felannhazir he aynen öyle olcak ozamankanser tedavisi görüyor adam stresten yorgunluktan uzak durması lazım bir süre iptal 2024'te çekilir senaryo falan hazırmış zaten
Ganyotcu yok herhalde bu sefer kadrodakanser tedavisi görüyor adam stresten yorgunluktan uzak durması lazım bir süre iptal 2024'te çekilir senaryo falan hazırmış zaten
şu videodan bakabilirsin geçen seneden beri var zaten senaryor aydemir akbaşta şansını zorlamış günde 4 paket sigara içiyordum diyor genç biri içse o da gırtlak kanseri olur o kadar sigarayaAaaa senaryo felannhazir he aynen öyle olcak ozaman
Vay be 4 pakette harbiden çok vay sabri abim benimşu videodan bakabilirsin geçen seneden beri var zaten senaryor aydemir akbaşta şansını zorlamış günde 4 paket sigara içiyordum diyor genç bir içse o da gırtlak kanseri olur o kadar sigaraya
galiba yok çekimleri başlamış zatenGanyotcu yok herhalde bu sefer kadroda
Çok farklı senaryo cikar inşallahgaliba yok çekimleri başlamış zaten
![]()
Kolpaçino 4 Çekimleri Başladı: Ne Zaman Çıkacak?
Kolpaçino 4 Çekimleri Başladı: Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak? Kolpaçino 4 oyuncuları kimler? Acaba Kolpaçino 4 konusu ne?www.cerkezkoybakis.com.tr