- 2,631
- 1,447
- 113
onlarda salak zaten yaKripto verdim canlıya hızlıca gönderin üstüne ekleyip tekrar yatırım yapıcam dedim 5 dk da ödedi 😁
onlarda salak zaten yaKripto verdim canlıya hızlıca gönderin üstüne ekleyip tekrar yatırım yapıcam dedim 5 dk da ödedi 😁
Lan yürü bak işine yanık teneke seni 😁onlarda salak zaten ya
o nasıl laf laLan yürü bak işine yanık teneke seni 😁
Kimlik foto attın mı kanka çekim için??
EvetKimlik foto attın mı kanka çekim için??
Bir arkadaşına söyle kripto çeksin.Beyler bende kripto yok garanti hesap var onun kriptosumu indirsem oluyormu oyle
Ben virusbet hesabimi verdim siteye gecti bakiye olarakBeyler bende kripto yok garanti hesap var onun kriptosumu indirsem oluyormu oyle
oyledemi oluyormuş canlı destegemi yazdnBen virusbet hesabimi verdim siteye gecti bakiye olarak
Yok virusbete gir para yatırmayı sec oradan trc20 tikla orda adres vericek o adresi kopyala sonea diğer siteye ayni yontemle çekim ver miktari yaz kopyaladigin adresi yapıştır benim kripto hesabim yok bu sekilde yaptim tabi cekerken kripto cekim istermi onu bilememoyledemi oluyormuş canlı destegemi yazdn
Hıcam kimlik doğrulaman ne kadar sürdü bilgi verirsenYok virusbete gir para yatırmayı sec oradan trc20 tikla orda adres vericek o adresi kopyala sonea diğer siteye ayni yontemle çekim ver miktari yaz kopyaladigin adresi yapıştır benim kripto hesabim yok bu sekilde yaptim tabi cekerken kripto cekim istermi onu bilemem
Hocam kimlik doğrulama ne kadar sürdü500 TL tether ile çekim talebi verdim onaylanırsa haber veririm arkadaşlar