Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Skorsky 1111 TL Deneme Bonusu

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,777
1,435
113
Siz anlamıyor musunuz. Kimlik doğrulama yapmadan çekime izin vermiyor. 5saat oldu doğrulama yapmadı Canlı destek ortada yok. Milleti kandırma
Canlı destek nasıl Yok hocam kimlik doğrulama için bağlandım 30 saniyede halletti Daha sonra bir şey için yine bağlandım anında yine Canlı yardım hattaydı

cveneburi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,777
1,435
113
Kimlik doğrulama istiyor Evet ben bunu yapmam diyen uğraşmasın boşuna ama yaparsanız da ödüyor

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,036
3,328
113
Bakın simdi bastan anlatayim tek tek 10 kat cevirdiniz bakiye 1000 oldu yada üstü yada 1000 alti onu slotta 1000 yapın sonra trc 20 kripto ile 500 tl cekim verin orda bir uyari cikacak ona aldirmayin kimlik dogrulama yapın on arka şeklinde yaptiktan sonra destege bağlanın kimlik dogrulamasi yaptım kontrol edebilirmisiniz diye yazin sonra cekim verin kripto adresi yoksa virusbet sitesi uyeliginiz varsa yatırıma tiklayin trc20 secin orda cikan adresi diger cekiceginiz siteye para cekme trc20 yerine yazin bakiye virusbet hesabınıza gecsin 1 kat cevirin cekin
Dediğini yaptım oldu ama virüsbette 5 dakikada Beşiktaş oldu bakiye.
Sorum şu skorsky sitesinde çevrim yaparken bakiye 22.000 ken çevriminiz tamam dedi 1000 TL ye sabitledi.Yalnız o esnada sweet Bonanza satın alıp oynuyordum oyundan çıktım .
Bakiye 1000 TL ye sabitlenmiş ve 500 TL kripto çektim.kalan 500 ü sildiler ve bakiye sıfırlandı.
Az önce siteye girip sweet Bonanza ya devam ettim 1000 çarpan a 40000 verdi şansımı ziteler .2 spin kala oyundan çıktım.
Şimdi devam edip gelen kazancı virüse aktarsam yerler mi
Ya da para yatırıp devam etsem yutarlar mı.
NOT Freespini ben saklamadım onlar oyundan atıp saklattı😁

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Sol alt köşedeki Menü butonuna tıklayınız ve ekranı aşağı kaydırınız. Ödüller sekmesine girdiğinizde kodu girebileceğiniz alana ulaşabilirsiniz.

Sophia
Ödüller alanına girdikten sonra Mevcut sekmesi altındaki Bonuslardan, Welcome kodunu aktif etmenizi rica edebilir miyim?

Sophia
Bonusumuz Egt Digital ve Amusnet sağlayıcısındaki slot oyunları dışında,

tüm slot oyunlarında geçerlidir.

Bonus, 10 kat çevrim şartına tabidir. Çevrim tamamlandığında ana bakiyeye 1.000 TRY tutarında aktarım sağlanacaktır.
Yatırım şartsız kripto yöntemleriyle 500 TL çekim yapabilirsiniz.

Havale yöntemiyle 2.000 TL yatırım yaparak 3.000 TL çekim gerçekleştirebilirsiniz.

Deneme bonusu kodumuz : 4EP35L5REPH3Y
Şartlar bu şekilde işine yarayan alsın ben aldım
https://skorsky212.com/for-you ama yapamadım
Buna benzer bonus aldım

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,997
15,733
113
Dediğini yaptım oldu ama virüsbette 5 dakikada Beşiktaş oldu bakiye.
Sorum şu skorsky sitesinde çevrim yaparken bakiye 22.000 ken çevriminiz tamam dedi 1000 TL ye sabitledi.Yalnız o esnada sweet Bonanza satın alıp oynuyordum oyundan çıktım .
Bakiye 1000 TL ye sabitlenmiş ve 500 TL kripto çektim.kalan 500 ü sildiler ve bakiye sıfırlandı.
Az önce siteye girip sweet Bonanza ya devam ettim 1000 çarpan a 40000 verdi şansımı ziteler .2 spin kala oyundan çıktım.
Şimdi devam edip gelen kazancı virüse aktarsam yerler mi
Ya da para yatırıp devam etsem yutarlar mı.
NOT Freespini ben saklamadım onlar oyundan atıp saklattı😁
Dene dostum ben 1600 cekeyim dedim yememisti

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
121
43
slotlar açıkmı banamı öyle geliyor balıkçıya girdim her girdiğinde güzel ödeme yapıyor büyük balıklar atıyor normalde çok zor atar

Aras07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
152
43
Tmm var hesapta 1000 benim cevrim bitmis kripto veriyorum Bana destek 1000 yatirim sarti var diyor
Kral ben çekim yapamadım ama yatırımsız şekilde çekim yapanlar var baştan sona bakarsan görürsün zaten. Yatırım olayı kripto da yoktu sonra yüklenme olunca çıkardılar ise bilmem.

Cashh

Papara nere yazicaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,008
215
63
Kral ben çekim yapamadım ama yatırımsız şekilde çekim yapanlar var baştan sona bakarsan görürsün zaten. Yatırım olayı kripto da yoktu sonra yüklenme olunca çıkardılar ise bilmem.
Ben simdi tekrar demedim hikaye ama bakalim en son verdigi uyari gorsel de

Ekli dosyalar