- 765
- 370
- 63
Güzel bonus çekim yapıldı trc20 ile ama telegram cüzdan parayı askıya aldı 12 saat falan yazıyor
tg yasaklı borsalardan gelen parayı kabul etmiyor öyle durumlarda bu incelemeyi başlatıyor hatta tg cüzdanını bile iptal edebiliyor süreci bekle bakalım tekrar incelemeye düşmemeye çalış bilmediğin ağlardan para transferi yapma tg cüzdanına iptal olmaması içinGüzel bonus çekim yapıldı trc20 ile ama telegram cüzdan parayı askıya aldı 12 saat falan yazıyor
Valla 1-2 tane koftiden resim attım tekrar tekrar incelemeye alıyor. Daha çok bilgi istiyorlar. Önceden böyle birşey yoktu . Haberim de yoktu açıkçası bilsem yapmazdım. Eee şimdi hangi cüzdanı kullanacağıztg yasaklı borsalardan gelen parayı kabul etmiyor öyle durumlarda bu incelemeyi başlatıyor hatta tg cüzdanını bile iptal edebiliyor süreci bekle bakalım tekrar incelemeye düşmemeye çalış bilmediğin ağlardan para transferi yapma tg cüzdanına iptal olmaması için
trust wallet yani soğuk cüzdan kullanırsan sorun yaşamazsın. tg cüzdanda da sorun yaşamazsın ama bilindik yerler kullan ben every altyapısından bi de turbo kripto aracı kurumdan çekimleri tg cüzdana yapıyorum harici yapmıyorum. sebebide usdt olarak gelen paranın çevrim komisyonu tg cüzdanda daha ucuz. banada uyarı virüsbete yatırım yaparken yapmıştı ama benim yatırım esnasında inceleme olduğu için para kendi tg cüzdan hesabıma iade edildi inceleme sonucu. Senin karşı taraftan çekim olduğu için süreç farklı oluyor çünkü parayı kabul etmiyorlar kara para aklama önleme kapsamından dolayıValla 1-2 tane koftiden resim attım tekrar tekrar incelemeye alıyor. Daha çok bilgi istiyorlar. Önceden böyle birşey yoktu . Haberim de yoktu açıkçası bilsem yapmazdım. Eee şimdi hangi cüzdanı kullanacağız
Vallahi hala eklenmedi para 24 saati geçtitrust wallet yani soğuk cüzdan kullanırsan sorun yaşamazsın. tg cüzdanda da sorun yaşamazsın ama bilindik yerler kullan ben every altyapısından bi de turbo kripto aracı kurumdan çekimleri tg cüzdana yapıyorum harici yapmıyorum. sebebide usdt olarak gelen paranın çevrim komisyonu tg cüzdanda daha ucuz. banada uyarı virüsbete yatırım yaparken yapmıştı ama benim yatırım esnasında inceleme olduğu için para kendi tg cüzdan hesabıma iade edildi inceleme sonucu. Senin karşı taraftan çekim olduğu için süreç farklı oluyor çünkü parayı kabul etmiyorlar kara para aklama önleme kapsamından dolayı
Tg cüzdan finalde yaptığı veya yapacağı işlemi sana bildiren mesaj atıyor o mesaj gelinceye dek inceleme süresi oluyorVallahi hala eklenmedi para 24 saati geçti
Mesaj attı bikac kez belge istedi artık mesaj da atmıyorTg cüzdan finalde yaptığı veya yapacağı işlemi sana bildiren mesaj atıyor o mesaj gelinceye dek inceleme süresi oluyor
ai sistemiyle çalıştığı için yorum yapamıyorumMesaj attı bikac kez belge istedi artık mesaj da atmıyor
Bune dostumharbiwinetkinlik
LİDERLİK TABLOSU