- 3,517
- 2,109
- 113
Bol şansGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Bol şansGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Engele geç beni o zaman kardeşim görmezden gel inanmıyorsan sana birşey ispatlamak zorundamıyımdunden beri stakeden başkalarının kuponlarını kırpıp paylaşıyorsun ne geçiyor eline egomu tatmin ediyorsun
bol şansGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Bol sanslar @SkrinarGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Senin yüzünden bende linç yedim sabah adam ayarlarimla oynadı sövüp ban yiycektik.takio edicem konuyu bakım onlar hakkımıKupon paylaşıyoruz sahte diyorlar şaka gibi adam diyor kupon paylaşıyor kayboluyor sanki forumda nöbetçiyim a. 🤣
Bol sanslar canım gelir ben burdayımGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
bu sefer nerden buldun bu kuponun fotosunu kimden çaldınEngele geç beni o zaman kardeşim görmezden gel inanmıyorsan sana birşey ispatlamak zorundamıyım
Ama takip edemem biraz isim varGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Holiganda 2 oranı vardı dostum keşke ordsn alsaydunGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
kanka ne ödülü kupon başkasinin bunun değil@Skrinar takip edenlerden mi ulaşacaksın ? Belli ise vereceklerini söyle şimdiden
Biri benim diğeride sen ol@Skrinar takip edenlerden mi ulaşacaksın ? Belli ise vereceklerini söyle şimdiden
bol bol bol bol bol bol bol bol bol bol şanslar kardeşimGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
3 kişi dedi birini daha seç 🤠Biri benim diğeride sen ol
Hadi diğeride sen ol3 kişi dedi birini daha seç 🤠
Bol şans kralGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Saol la bro 😁Hadi diğeride sen ol