Frebet eklemiş 1.5 alt demiştim Gitti güzelim 100 TL cikAha 2 GOLLLLLLLL
maç sonunda ağzı olan konuşuru görcenSaplake sikinar. Dilin kemiği yokki ağzı olan konuşuyor. Hem bugün sahte olup olmadığını cümle alem görecekbasinn 🍊 🍊 🍊 lar
Gece ne bahsi vardi da ben görmemişimDün gece takip ettik ses çıkmadan kayboldu amk millet ne kadar paragöz olmuş biz elimize 3 kuruş geçse hemen anlık dağıtıyoruz ki kimseden hayır görmediğim halde söylüyorum bunu ciddi anlamda ama insanlar aç
Bassss ama geçen bana ulaşmadin darıldım sana bidaha senin rollinge katılmam.Dün gece takip ettik ses çıkmadan kayboldu amk millet ne kadar paragöz olmuş biz elimize 3 kuruş geçse hemen anlık dağıtıyoruz ki kimseden hayır görmediğim halde söylüyorum bunu ciddi anlamda ama insanlar aç
Bende onu diyorum Sülocanmaç sonunda ağzı olan konuşuru görcen
Dur bugün belli olcak mevzu yargısız infaz olmasın bekleyelim maç bitsinondan sonra konusuruzDün gece takip ettik ses çıkmadan kayboldu amk millet ne kadar paragöz olmuş biz elimize 3 kuruş geçse hemen anlık dağıtıyoruz ki kimseden hayır görmediğim halde söylüyorum bunu ciddi anlamda ama insanlar aç
Bol şanslar reisGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Arda 3 şut artı bahsi paylaşmış ama dedikleri givi fake olabilir,Gece ne bahsi vardi da ben görmemişim
Bro sen çok başkasın ve senin gibi adam sayılı var forumda kendini kimseyle kıyaslama bnce pek rakibin yokDün gece takip ettik ses çıkmadan kayboldu amk millet ne kadar paragöz olmuş biz elimize 3 kuruş geçse hemen anlık dağıtıyoruz ki kimseden hayır görmediğim halde söylüyorum bunu ciddi anlamda ama insanlar aç
Daha önceden k0nularda aktif vardi bu arkadas ama bilemiyorumArda 3 şut artı bahsi paylaşmış ama dedikleri givi fake olabilir,
Yok dost ben kendi düşüncemi söyledim sadece isterse 10 kişiye ulaşsın ama bu böyledir eğer şuraya bi kupon atıyorsun tamamen nezaketen ve raconyerini bulsun amaçlı birkaç kişiye yardımın olur. Ha olmuyorsada gösterişçilikten başka birşey değildirDur bugün belli olcak mevzu yargısız infaz olmasın bekleyelim maç bitsinondan sonra konusuruz
büyük ihtimal fakedir kanka buDün gece takip ettik ses çıkmadan kayboldu amk millet ne kadar paragöz olmuş biz elimize 3 kuruş geçse hemen anlık dağıtıyoruz ki kimseden hayır görmediğim halde söylüyorum bunu ciddi anlamda ama insanlar aç
Olabilir knkabüyük ihtimal fakedir kanka bu