- 24,156
- 8,330
- 113
Skrinar bazen unutuyor bana 5 ay sonra çekilişte 1k çıkmıştı onu attıbüyük ihtimal fakedir kanka bu
Skrinar bazen unutuyor bana 5 ay sonra çekilişte 1k çıkmıştı onu attıbüyük ihtimal fakedir kanka bu
Sen doğru olanı yapıyorsun ama herkes sen değil.bu arkadaş fakemi degilmi maç bitince gorucez.Yok dost ben kendi düşüncemi söyledim sadece isterse 10 kişiye ulaşsın ama bu böyledir eğer şuraya bi kupon atıyorsun tamamen nezaketen ve raconyerini bulsun amaçlı birkaç kişiye yardımın olur. Ha olmuyorsada gösterişçilikten başka birşey değildir
Olm daha konuda ilk msjin awk bide baştan beri takip ediyormuş gibi laflar 2 gol attirdik diyo 😁tebrıkler kazanc ıcın gecenız guzel olsn 2 gol attırdık nasıpde varsa dm kutumuz yanar yanmazsada baska sanslara devam ıyı aksamlar..
Çok güldümOlm daha konuda ilk msjin awk bide baştan beri takip ediyormuş gibi laflar 2 gol attirdik diyo 😁
Dedim acaba konuda vardida benmi görmedim bakdim konudaki ilk msjiÇok güldüm
Bende oyle yapicam artık her konuyaDedim acaba konuda vardida benmi görmedim bakdim konudaki ilk msji
Olmuştu sanki3 olsun temiz olsun
Garanti olsun diye yazdımOlmuştu sanki![]()
La.meto sen herşeyi yanlış anlıyorsun heAdam gelirse 3 kişiye ulaşırım demiş. Konuyu Rolling olarak açmamış, size takip edin dememiş maç bitmeden neyi paylaşamıyorsunuz.
Sende herşeyi üstüne alınıyorsun 🤠 🤠 🤠La.meto sen herşeyi yanlış anlıyorsun he
Bol şans diliyorum dostumGelirse 3 kişiye ulaşırım. ☘Ekli dosyayı görüntüle 988391
Konud varım çünkü sende genel konusmussun bro 😁Sende herşeyi üstüne alınıyorsun 🤠 🤠 🤠
Olm daha konuda ilk msjin awk bide baştan beri takip ediyormuş gibi laflar 2 gol attirdik diyo 😁