bol şans canimmm3k lazım 1gol attın ilk yarı üzmeyin beni kafamda saç kalmadı
Robinbet davet bonusu kuponudur akgül dostuma 1k paslarım gelirse 3k tombete atacam çekim için 1k kalıyor onunlada bakarız işte Ekli dosyayı görüntüle 971115
Bol şans dost3k lazım 1gol attın ilk yarı üzmeyin beni kafamda saç kalmadı
Robinbet davet bonusu kuponudur akgül dostuma 1k paslarım gelirse 3k tombete atacam çekim için 1k kalıyor onunlada bakarız işte Ekli dosyayı görüntüle 971115
Bol şans bankoya kaçmıssın biraz sanki3k lazım 1gol attın ilk yarı üzmeyin beni kafamda saç kalmadı
Bol şans diliyorum3k lazım 1gol attın ilk yarı üzmeyin beni kafamda saç kalmadı
Banko diye birşey yokturBol şans bankoya kaçmıssın biraz sanki
bol sans3k lazım 1gol attın ilk yarı üzmeyin beni kafamda saç kalmadı
Total 1.5 alacaktım ms komple sonra iy döndük bakalım kısmetBi tek Boca maçı bi tık korkutuyor beni ama inş erkenden gelir hepsi de
Anaaa benim ismim yazıyormuş ya la3k lazım 1gol attın ilk yarı üzmeyin beni kafamda saç kalmadı
Meto küser müser etiket atmadımAnaaa benim ismim yazıyormuş ya la
Bol şanslar sabah uyandığımda kazanmış olO 3k bulanacak dedik @Golcümetin
Ağzın bal akıtıyor metoBol şanslar sabah uyandığımda kazanmış ol
Daha hoca düdük çalmadı broGecmis olsun dost
Ben olsam 1500 ü 1.85 den falan 2 adımda 5k yapardımAğzın bal akıtıyor meto
İyi geceler tatlı rüyalar 😘