10 May 2026 #141 G Golcümetin Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 34,404 18,280 113 Skrinar' Alıntı: 2 gündür para dilendim @akgul383 şahit kimse 1 lira vermedi 😈 Tombet için Genişletmek için tıkla ... Olmayan parayı nereden verelim. Zaten olsa da sende dahil kimseye borç vermezdim. Birkaç kendini bilmez milleti bıktırdı malesef.
Skrinar' Alıntı: 2 gündür para dilendim @akgul383 şahit kimse 1 lira vermedi 😈 Tombet için Genişletmek için tıkla ... Olmayan parayı nereden verelim. Zaten olsa da sende dahil kimseye borç vermezdim. Birkaç kendini bilmez milleti bıktırdı malesef.
10 May 2026 #142 G Golcümetin Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 34,404 18,280 113 Skrinar' Alıntı: Hat kapalı la faturayı ödeyemedim ☹ Genişletmek için tıkla ... Tom abiden ana parayı çevir çek ödersin.
Skrinar' Alıntı: Hat kapalı la faturayı ödeyemedim ☹ Genişletmek için tıkla ... Tom abiden ana parayı çevir çek ödersin.
10 May 2026 #143 Passion90 Düşman arıyorsan, aynaya bak. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 34,705 23,504 113 Golcümetin' Alıntı: Olmayan parayı nereden verelim. Zaten olsa da sende dahil kimseye borç vermezdim. Birkaç kendini bilmez milleti bıktırdı malesef. Genişletmek için tıkla ... @Skrinar a gözüm kapalı 50 YTL veririm
Golcümetin' Alıntı: Olmayan parayı nereden verelim. Zaten olsa da sende dahil kimseye borç vermezdim. Birkaç kendini bilmez milleti bıktırdı malesef. Genişletmek için tıkla ... @Skrinar a gözüm kapalı 50 YTL veririm