- 5,223
- 2,604
- 113
Türkler çıldırmış olmalıhangi film cnm
Türkler çıldırmış olmalıhangi film cnm
Bol şanslar5 kişiye özel dm 🖐Ekli dosyayı görüntüle 987964
Gerçekten bu takıma yenildiğimize inanamıyorum şu futbolla bize nasıl 2 tane attılarDep paket oldu ne oldu dep bize deli gibi savunma yapıyordun ağzına vurdular awk
Sınav var yarın sınavo degilde sabah ne guzel simit pogaça çay içecektik maçı izleyecektik meydanda yasak gelmiş
O kara cocuk sıçtı ağzımıza ilk golü yiyince korktu bizimkiler.bife savunmayı asamadik saçma salak şutlar denedi bizimkiler panik oldular oraya bı tane fırlama eleman lazımdı onlardaki karacocuk gibi adam nasıl geldi tek başına attı gölü.bizim kerem adamların arasında çok ezildi onun sucuda yok bugün telafi ederler son amcida yenersek işlem tmmGerçekten bu takıma yenildiğimize inanamıyorum şu futbolla bize nasıl 2 tane attılar
Niye la zaten bu maç için kurulmadimi orasio degilde sabah ne guzel simit pogaça çay içecektik maçı izleyecektik meydanda yasak gelmiş
Bol şans5 kişiye özel dm 🖐Ekli dosyayı görüntüle 987964
Niye?Tebrik
maç daha onemli sinava her zaman gireriz dunya kupasi peki😆Sınav var yarın sınav
sınav varmis laYasak ne alak aw 🤣
Ms imis pardon 2 kart daha yer zaten
Maç daha öenmli aw🤣sınav varmis la
Bu skor kart için çok uygun 2.yari daha sert oynar de.tabii ABD bu sekil devam ederse.gidip skora yatarsa o zaman skinti olurbacak sesi gelsin kemik sesi 😆😆😆
Yanlız degilsen herkes sen gibi sandı ben öyle anlamadım ama beni bile ikna ediyodu az daha suloMs imis pardon 2 kart daha yer zaten
Bol şanslar5 kişiye özel dm 🖐Ekli dosyayı görüntüle 987964