- 6,777
- 2,595
- 113
gerçekleri görYeneceğiz diyin be kardeşim bi kere
gerçekleri görYeneceğiz diyin be kardeşim bi kere
Neyse kalan 200 bin dolarla bi farm atayım 5000 dolardan bol şansHey gidi Namık Kemal yaşasa seninle iftihar ederdi Erhan 😁
3puan ve +0 averaj ile %99 gruptan çıkılıyor su sistemde onu bilmen gerek muhtemelen 2 puanla bile en iyi 3.ler arasında çıkan olur gibime geliyorBugün yenemezlerse bitti zaten direk dönsünler
Buraya kadar bunlar getirdi güvenmekten başka çare yok 24 yıldır yoktuk burda sanki ispanyayız millet bombalıyor takımı seni kastetmiyorum yanlış anlamaYani gönlümüzden geçen yenmeside güven vermiyor takım
Bana bahşiş at olm ayda çevrimi yapayım 3.5k at yeter fazlasinda gözüm yokNeyse kalan 200 bin dolarla bi farm atayım 5000 dolardan bol şans
Sende gör kardeşim 1 maçla astınız 1 hafta önceye kadar aslan kaplandı hepsi yarın galibiyetten sonrada aslan kaplan olur bizim millet böylegerçekleri gör
Çingenemiyiz biz 3.5 k nedir 2 milyon atalımBana bahşiş at olm ayda çevrimi yapayım 3.5k at yeter fazlasinda gözüm yok
yeterki yenelimSende gör kardeşim 1 maçla astınız 1 hafta önceye kadar aslan kaplandı hepsi yarın galibiyetten sonrada aslan kaplan olur bizim millet böyle
Atda paradan havuz yapayım kendimeÇingenemiyiz biz 3.5 k nedir 2 milyon atalım
Ha yenilirlersede bende eleştiririm ama umut oldukça desteklemek düşer bizegerçekleri gör
Benim gözümde devamlı turnuvalara katılmak önemli biz Brezilya Arjantin falan değilizyeterki yenelim
🇹🇷🇹🇷🇹🇷Benim gözümde devamlı turnuvalara katılmak önemli biz Brezilya Arjantin falan değiliz
Tamamda biri interin kaptanı biri realin göz bebeği biri juvenin kaptanı sen bu oyuncularla avusturalyaya yenilirsen bombalarlar zatenBuraya kadar bunlar getirdi güvenmekten başka çare yok 24 yıldır yoktuk burda sanki ispanyayız millet bombalıyor takımı seni kastetmiyorum yanlış anlama