- 113,385
- 63,431
- 113
8 serbestin 3 u kacmisCok fazla serbest kacdi be bakim kac kacmis
8 serbestin 3 u kacmisCok fazla serbest kacdi be bakim kac kacmis
Yaaa 20 sinde degiliz enişte cıkanların hepsi eklense en azından adamların son ıslemi etkinlik degil ama bazıları garezine yapıyor yani Atlasta son ıslemını bilmemek için mal olmak gerekonları var ya ıslak meşe odunuyla dövcen enıste yapma dıcek bobreklere calıscan en son ustune oturtup cekım paylas sayfalarında paylascan hepsını ıbret olcak
Sen ne sayıyon olum nerede kupon2 dkda 4 sayı atarlar heralde
yok be bunları harbı kırcan boyle zevk ıcın cok uyuz oluyom bende onlar bıle kazanıyodur aw bı bız kazanamadık nerde yanlıs yapıyozYaaa 20 sinde degiliz enişte cıkanların hepsi eklense en azından adamların son ıslemi etkinlik degil ama bazıları garezine yapıyor yani Atlasta son ıslemını bilmemek için mal olmak gerek
1.40 bos gectı oyle bıttı
Kayıp bonusunun 10 katı cekebiliyon lale
2 dkda 4 cikmadi aw
Süre 1:40
Bakmam yetti yeter zorlama cekWonnnn be
42.5u atar mısın dost yarın kupon yapayım lutfenWonnnn be
Aw bétcoosu yine ayni dumeni yapti 00.00 yazdilar simdi sayi yazmaya basladilar 37 olduWonnnn be
affettır kendını sımdı bakalım alındım cok dostBen kupon atınca yatıyo tam erhana sövecektim kupon tuttu
Hedefim 5 k dost 5 k yapmadan kimseye kurus yok42.5u atar mısın dost yarın kupon yapayım lutfen
100umu gonder sayemde geldiBen kupon atınca yatıyo tam erhana sövecektim kupon tuttu
42 atmazsan bak gor neler dıyom sana dostHedefim 5 k dost 5 k yapmadan kimseye kurus yok
Ne diyon la sen yaarrraa bandi ne 5k si 😁Hedefim 5 k dost 5 k yapmadan kimseye kurus yok