- 90,837
- 100,380
- 113
bakın kaybettım ayagı yapıyo dayı ıste cozemedın mı bu sahtekarı daha bozmustur onu o 30 lıraya 330 cekmıstırGg oldu bu
bakın kaybettım ayagı yapıyo dayı ıste cozemedın mı bu sahtekarı daha bozmustur onu o 30 lıraya 330 cekmıstırGg oldu bu
Sen onu boavsr simdi.sunu cek bana atda katliyimBana göndersen katlardım
Soyledık yaaa sana 20 katı dieÇektim zaten kayıp bonusuyla max 20 kat limiti varmış bedavadan biz o 47 tl yi neden bastık
La yok takip ettim dep 8 oldu 9.8di bakmaya gerek kalmadi zatenbakın kaybettım ayagı yapıyo dayı ıste cozemedın mı bu sahtekarı daha bozmustur onu o 30 lıraya 330 cekmıstır
bugun noldu muhabbetı dınle barem 37.5 bekleyelım dost dussun dedı alırız barem dusmuyo bı turlu 38.5 tan gırdı maca 19 19 bıttı yattı boyle komedi yok dogdugu gun gunes tutuldu tarlaya ındı ekıne kıran gırdı boyle ugursuz bu sahtekarLa yok takip ettim dep 8 oldu 9.8di bakmaya gerek kalmadi zaten
senın hesapları gezdık bı gun sefayla 2k 3k cekmısın haberımız yok dıyo bu sahtekara para atmamak lazımPara ödensin roll konusu aççam 150 lik
Tüh altta geçen ay çektiğim 100 ün resmi cıkmıs erhan şimdi kızar bana niye 27 atmamıstın o cekimden diye
Ekli dosyayı görüntüle 275035
Erhan harbi seni tanıyor mkPara ödensin roll konusu aççam 150 lik
Tüh altta geçen ay çektiğim 100 ün resmi cıkmıs erhan şimdi kızar bana niye 27 atmamıstın o cekimden diye
Bekliyoruz dostPara ödensin roll konusu aççam 150 lik
Ooo uyunadın mı dostBekliyoruz dost
helal dost yıne headshot yaptınBekliyoruz dost
bızım 50yı at dost aklındayken yarın ben sana verırım kupon paran olmıcak nasıl olsa yarın bakıcan skneKonu acmayalım burdan devam 150 yatırıyom betvevoya
Yapistir gelsin.basket al lan masa tenizine bulasma delirtiyor beni masa tenisiKonu acmayalım burdan devam 150 yatırıyom betvevoya
Sen seyret kardeşini bu gece eski Umut geri döndü herşey 5 freebetle başladı dicez sabaha karsıbızım 50yı at dost aklındayken yarın ben sana verırım kupon paran olmıcak nasıl olsa yarın bakıcan skne
dayı bı ara var ya kafayı yıyoduk bahıs alıyo bızım lavuk 4-9 onde 10-10 oluyo 12-12 15-15 yok 19-17 kaybedıyoz boyle defalarca oldu hala oynuyo bı ara 1500 basıyodu yatıyodu masatenısıneYapistir gelsin.basket al lan masa tenizine bulasma delirtiyor beni masa tenisi
50yı at benım has kardeşim fatma aliyedir senı tanımıyomSen seyret kardeşini bu gece eski Umut geri döndü herşey 5 freebetle başladı dicez sabaha karsı