- 23,330
- 12,288
- 113
Irvine 1 1
sino bu rüzgar ne iş yapıyo 1 ay 25ı 200 yaptık cektık dıye sevınıyo sonra 3 5k basmaya baslıyoKarıştırmışım ya
Morant çevirir ikinci açılıyor obpijBende ters bir düşüncedeyimİkimizin pozitif noktasını alırsak güzel olur
![]()
İşine hakim değilim dost sermayeye hakimimsino bu rüzgar ne iş yapıyo 1 ay 25ı 200 yaptık cektık dıye sevınıyo sonra 3 5k basmaya baslıyo
B.kunu cikarma😂😂İrvine 3. çeyrek -2,5 handiden basasım var ama kararsız kaldım o da bana basabilir
Dün gece 25 spin verdi betcio onunla sabaha kadar 5k yaptım. sonra buralara kadar geldi de burdan gidecek sanırımsino bu rüzgar ne iş yapıyo 1 ay 25ı 200 yaptık cektık dıye sevınıyo sonra 3 5k basmaya baslıyo
Bravo dostDün gece 25 spin verdi betcio onunla sabaha kadar 5k yaptım. sonra buralara kadar geldi de burdan gidecek sanırım![]()
Houston cok fazlamattı ilk yarı. İkinci yarı düşerler kaybederler bence8 fark dönerse mükemmel olacak çünkü benim düşüncem kupon memphis'e kaldı
Memphis ilk yarı hep böyle oynuyor sallamiyor kaç defa 25 farkları çevirdi bu fark yarım periyot alir8 fark dönerse mükemmel olacak çünkü benim düşüncem kupon memphis'e kaldı
Su kuponlara bi 100 150 bişey bas artık awİyi geceler herkese bol kazanclar