- 2,195
- 1,047
- 113
İlkkez açtım deneme konusu 888 dragons da büyük ihtimal beti kötü şartı belki yaparız 5k yap 1k çek diyor bolşanslar bu arada freebete bakmadım o da var
Ekli dosyalar
-
344.6 KB Görüntüleme: 220
Sayın konu sahibi reisim link rica edebilirmiyiz 👑İlkkez açtım deneme konusu 888 dragons da büyük ihtimal beti kötü şartı belki yaparız 5k yap 1k çek diyor bolşanslar bu arada freebete bakmadım o da var
La git üye şu bankaya 300 lira alalım ne bonusla ugrastiriyon biziSayın konu sahibi reisim link rica edebilirmiyiz 👑
Çok özür dilerimSayın konu sahibi reisim link rica edebilirmiyiz 👑
Reis 🤣🤣🤣La git üye şu bankaya 300 lira alalım ne bonusla ugrastiriyon bizi![]()
Bu daha güzel ödemez mi reisim oyunda aynı renkler gelince 3-5 tane 50-60 ödüyor zatenBunun 100 fs 5 yap 1 cek ref var bende ama yasak reis atamiyoz 😁
Bilmem ben en baba 150 ile cikdik zamanında 🤣Bu daha güzel ödemez mi reisim oyunda aynı renkler gelince 3-5 tane 50-60 ödüyor zaten
Üyeysen elimde kod da var onu da vereyim gir bi bak mailden gelmiş belki şartı iyidirBilmem ben en baba 150 ile cikdik zamanında 🤣
Reis uyeyim denedim o mailden gelen kod ref kodu ordan üye olanlara deneme bonsuundan hwric o bonus ekliyorlar ben uyeydim vermedi bana ref dediÜyeysen elimde kod da var onu da vereyim gir bi bak mailden gelmiş belki şartı iyidir
İyi belki bize verir ozaman reisim bakalım çekersem görcem senide sözReis uyeyim denedim o mailden gelen kod ref kodu ordan üye olanlara deneme bonsuundan hwric o bonus ekliyorlar ben uyeydim vermedi bana ref dedi
Reisim sen işlerini hallet sonra düşünürsün beni bol şansın olsun 👑İyi belki bize verir ozaman reisim bakalım çekersem görcem senide söz