Şeker yutunca bende de oluyor Du takma fazlaDişlerinizi sıkar pozisyonda buluyor musunuz kendinizi.
Bende bu tik oluşturdu bazen çenemin ağrısına fark ediyorum.
Ne zaman slot oynasam dişlerimi sıkar pozisyonda buluyorum kendimi başına gelen varmı bu olay dostlar
Reis özellikle bu saatte mi içiyorsunuz yanlış anlama bu kafayı merak ettiğimden soruyorumDişlerinizi sıkar pozisyonda buluyor musunuz kendinizi.
Ne zaman slot oynasam dişlerimi sıkar pozisyonda buluyorum kendimi başına gelen varmı bu olay dostlar
Ben çayı şekersiz içiyorum hocam 😁😁Şeker yutunca bende de oluyor Du takma fazla
Ahahah değişiyor hocam ama gündüz daha iyiReis özellikle bu saatte mi içiyorsunuz yanlış anlama bu kafayı merak ettiğimden soruyorum
@Shellac yeter bence . Sürekli konu açıyor. Ana sayfamızda merkep var sürekliDişlerinizi sıkar pozisyonda buluyor musunuz kendinizi.
Sade soda yada efes tombul biraBen çayı şekersiz içiyorum hocam 😁😁
Dostum nerde başlık actim.@Shellac yeter bence . Sürekli konu açıyor. Ana sayfamızda merkep var sürekli
Şebeke listesini versek burda savaş çıkar dost . Böyle var 4-5 beyin hasarlı kişilerYa siz sebeke falanmisiniz
Yönetime bildirdim büzzük ayıpDişi değil büzzüğü bile sıkıyorlarmış
Yönetime bildirdim büzzük ayıp
Ohoooo büzzük ayıp büllük ayıp ne konuşsun bu milletYönetime bildirdim büzzük ayıp
Mokarını yesinler ozamanOhoooo büzzük ayıp büllük ayıp ne konuşsun bu millet
Bende 9 sene olacak burdayım 33k mesaj normal. Multi açan herif 1 senede 25k mesaj kasıyor. Boş boş konu açmayın valla yeter da . Yok dişini sıkıyon mu yok slot çevirirken domalıyon mu .Dostum nerde başlık actim.
Birisi Parama çöktü bugün az önce açtım.
Biri de kriptolu çekim yöntemi.
33 bin mesaj atmışsın.
Korkma seni gecemem.
Pıttık diyin bızzık diyinOhoooo büzzük ayıp büllük ayıp ne konuşsun bu millet
Dukamı yesinler koca mitralılarMokarını yesinler ozaman
Iyyyy bulaşık 🤣Dukamı yesinler koca mitralılar
Saksafon Gramafon alayı bizden sorulurDişsiz saksafon soloyu bilirmisin![]()