Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Slot önerisi 5 bin olması lazım

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,484
1,882
113
Arkadaşlar sizde hangi oyunda 5 bin olur
5 bin yaparsam 5 bin çekebiliyorum deminden beri sweet bonanza 1000 oynadım maksimum 7 elde 2 bin oldu

Ekli dosyalar

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,484
1,882
113
Dolandirici orasi zaten o para ne oynarsan oyna 5k olacak. Çekime gelince müsteri onaysız dicek destek yatirim yap dicek oda en az 1k yatirim asagisi yok
Hadi ya harbiden de onaysız müşteri yazıyor profilde böyle şansın varya zaten kuruduk iyi olur diyecektim bunlar bizden kopartacakmış meğerse

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,484
1,882
113
Dolandirici orasi zaten o para ne oynarsan oyna 5k olacak. Çekime gelince müsteri onaysız dicek destek yatirim yap dicek oda en az 1k yatirim asagisi yok
😅😅😅😅 harbiden sıfırlanmıyorda zaten size sormadan ilerleyip yatırım isteseydi hayatta yatırmazdım anlardım bir tümenlik olduğunu sadece insanı boşlukta yakalıyorlar

Ekli dosyalar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,875
16,618
113
😅😅😅😅 harbiden sıfırlanmıyorda zaten size sormadan ilerleyip yatırım isteseydi hayatta yatırmazdım anlardım bir tümenlik olduğunu sadece insanı boşlukta yakalıyorlar
Sallama buraya sormasaydin yatırımı yapar hesabını kapattıklariinda da betflife şikayet diye konu açardin sonra bin lirasinda değilim ama dikkat edin diye de eklerdin şeni bilmiyoruz sanki

Edacx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
274
116
43
Paralel evrende slotlar dicem de bilen bilir ilk çıktığında slotlar böyle ödeme yapıyor du