- 4,222
- 2,443
- 113
😄😄 Kazanınca ne oluyor pekiDostum bak anlamadin sanırım slot oynayanlarin %99u neredeyse kazanınca hangi siteye gitse kaybediyor ve bunu nasıl yapıyorlar cevabına gelince cevabın TC uzerinden takip ediyor sistem
😄😄 Kazanınca ne oluyor pekiDostum bak anlamadin sanırım slot oynayanlarin %99u neredeyse kazanınca hangi siteye gitse kaybediyor ve bunu nasıl yapıyorlar cevabına gelince cevabın TC uzerinden takip ediyor sistem
İşte bunu gerçekten anlamıyor insanlar az mantık kurun sağlayıcı diyoruz ve sağlayıcı her sitede sizi farklı kişi olarak görmez TC numaran üzerinden takip eder seniYazdıkların doğru ama bizim Türk milleti doğru olan hiç birşeyi sevmez muhtemelen yorumları okumadım ama az iç yada kafayı yemişsin sen diyen çoktur , bu bir gerçek Tc kimlik numarasından siteler değil ama sağlayıcılar sana Bir süre sonra kısıt koyuyor kâr zarar endeksli olarak.
Özellikle slot oynayanlara ilk başladığı dönemlerde bağlamak için güzel ödemeler yapar bir süre sonra sistem seni takip eder işte o zaman hayatının bittiği andır ne yaparsan yap kazandırmaz . Buna herkes Güler geçer ama arkadaş doğru söylüyor.Dostum bak anlamadin sanırım slot oynayanlarin %99u neredeyse kazanınca hangi siteye gitse kaybediyor ve bunu nasıl yapıyorlar cevabına gelince cevabın TC uzerinden takip ediyor sistem
La arkadaş sende sorunmu var bugüne kadar 1 kere kazanıp haftalarca kazanan üye gördunmü slotta😄😄 Kazanınca ne oluyor peki
Kimlik no istemeyen sitelere ne diyeceğiz o zaman. Aga saçmalıyorsunuz ciddiyim . Çok çok mantıksızİşte bunu gerçekten anlamıyor insanlar az mantık kurun sağlayıcı diyoruz ve sağlayıcı her sitede sizi farklı kişi olarak görmez TC numaran üzerinden takip eder seni
Slotlar bir kişiye kazandıracak her zaman diye bir kural mı var aga ne yaşıyorsunuz siz böyleLa arkadaş sende sorunmu var bugüne kadar 1 kere kazanıp haftalarca kazanan üye gördunmü slotta
Dost bak TC üzerinden takip eden site değil siteyi unutun sağlayıcıdan bahsediyoruzPeki global bir site üzerinden oynadığın zaman yani yabancı kaynaklı olarak yine aynı şekilde senin tc ne göre mi şekil veriyor
Siteler müdahale edemez alt yapılarda edemez sadece sağlayıcılar yapay zeka desteği ile takip ediyor bu doğru. Senin 1 sene yada 2 sene boyunca hangi alanda kayıp hangi alandan kazanç yaptığını bir şekilde matematiksel olarak hesaplayıp sana kısıt koyuyor yada dönemsel olarak kazanç sağlıyor bu sistem senin agrasif yada yavaş oynadığını bile algılayan bir sistem senin hangi betlerden oynadığını ne tarzda hangi oyunda oynadığını bile takip ediyor bunu asalak insanlar kişi takip ediyor diye düşünüyor hayır sistem takip ediyorİşte bunu gerçekten anlamıyor insanlar az mantık kurun sağlayıcı diyoruz ve sağlayıcı her sitede sizi farklı kişi olarak görmez TC numaran üzerinden takip eder seni
Verdiğin cevaplar hep ezbere cevaplar anlamadığım için aynı cevapları veriyorsun sana cevap vermek bile boşa zaman harcamak dost benceSlotlar bir kişiye kazandıracak her zaman diye bir kural mı var aga ne yaşıyorsunuz siz böyle
İşte bunu sağlayici tek bir şey ile yapabilir oda Tc numaram başka alternatif yok cevap verenler düşünmeden cevap veriyor adam gelmiş kazanan nasıl kazanıyor diye cevap veriyor slot oynayıp 1 kere kazanan ve geri vermeyen kaç kişi var sayamazsin 100 kişide 1 kişi bile değilSiteler müdahale edemez alt yapılarda edemez sadece sağlayıcılar yapay zeka desteği ile takip ediyor bu doğru. Senin 1 sene yada 2 sene boyunca hangi alanda kayıp hangi alandan kazanç yaptığını bir şekilde matematiksel olarak hesaplayıp sana kısıt koyuyor yada dönemsel olarak kazanç sağlıyor bu sistem senin agrasif yada yavaş oynadığını bile algılayan bir sistem senin hangi betlerden oynadığını ne tarzda hangi oyunda oynadığını bile takip ediyor bunu asalak insanlar kişi takip ediyor diye düşünüyor hayır sistem takip ediyor
Ip olamaz dost ıp değişir herzamanBen arkadaşa hak veriyorum daha önce Dünya düzdür diyen biriside vardı onada hak vermiştim herşey mümkün sonuçta senin elinde değil hiç bişi ve mutlaka bir ayar veriliyor bu belki TC dir belki ip dir belki de başka bişi
Kimseye inandırmaya çalışmayın abi dalga geçerler çünkü bizim insanlarımız mantığı zekayı ve gerçeği asla sevmediler sevmeyecekler.İşte bunu sağlayici tek bir şey ile yapabilir oda Tc numaram başka alternatif yok cevap verenler düşünmeden cevap veriyor adam gelmiş kazanan nasıl kazanıyor diye cevap veriyor slot oynayıp 1 kere kazanan ve geri vermeyen kaç kişi var sayamazsin 100 kişide 1 kişi bile değil
Bak işte konuyla alakalı olmadigin burdan belli mesajı iyi oku sonra ss al ifade et sana halen TC ile yapıyorlar diyorum ordadaKendinle çelişiyorsun önceki sayfalarda TC no ile alakalı demişsin şimdi ne diyorsun ne olacak şimdi 😏😁
Ekli dosyayı görüntüle 960326
Tamam sizsiniz haklısınız 😄😄 byeBak işte konuyla alakalı olmadigin burdan belli mesajı iyi oku sinra as al ifade et sana halen TC ile yapıyorlar diyorum ordada