Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Slot Oyunları Tc Kimlik No Bağlantısı Hk.

muhtesem35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,228
581
113
Halen burada slotu Öven insanlar var ben kafayı yiyecegim cidden ya kardeşim sana diyorum ki ben Ömrüm boyunca spor oynadım %90’ı spor oynadım öyle ufak tefek arta kalan bakiyelerle slot oynadım aynı sitede aynı betlerde hiç hayatında spor oynamayan arkadaşımla slot’ta adama 452x ödedi bana 15 X ödedi bunu bana bir açıklayabilir mi
Ben 7 sene önce falan o zaman ki kız arkadaşıma hesap açmıştım oyunlar bana öderken ona hiç odememisti o nasıl oldu peki

cello06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
218
59
28
:D yemin ederim çok alakasız bi konu ben sporda oynuyorum kazanıyorum slotta oynuyorum kazanıyorum spordada kaybediyorum slottada kaybediyorum bunu tc numarasına bağlamak nasıl bi kafa çok merak ediyorum :D Millet everylere laf eder ben 15günde tek bi siteden 1m para çekmisim Kaldıki betcolara attığım 50k ise 1 saatte 150 200k olabiliyor kaybım yok demiyorum kayıpta veriyorum ama mantıksız geliyor konu

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
475
149
43
İllaki vardır bir hikayesi bu söylediğin mi bilmiyorum ama çünkü bu kadar yüksek ve geniş para hacmine sahip bir şey ne şansa ne şahsa bırakmazlar

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
:D yemin ederim çok alakasız bi konu ben sporda oynuyorum kazanıyorum slotta oynuyorum kazanıyorum spordada kaybediyorum slottada kaybediyorum bunu tc numarasına bağlamak nasıl bi kafa çok merak ediyorum :D Millet everylere laf eder ben 15günde tek bi siteden 1m para çekmisim Kaldıki betcolara attığım 50k ise 1 saatte 150 200k olabiliyor kaybım yok demiyorum kayıpta veriyorum ama mantıksız geliyor konu
Spor için öyle bişe söylemem ama slot için söylerim peki mantıksız görenlere soruyorum sağlayıcı neye göre zarar kar yaptirir

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,879
3,745
113
Stake kayıt olurken tc sormuyor orada oyna milyoner ol o zaman 😂

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
İllaki vardır bir hikayesi bu söylediğin mi bilmiyorum ama çünkü bu kadar yüksek ve geniş para hacmine sahip bir şey ne şansa ne şahsa bırakmazlar
Tabiki öyle dost ama şuda bı gerçek sağlayıcı her üyeyi takip edecek takip etmesi içinde elinde bişe olması gerek bu menuel olmaz ama yapay zeka vs ile olur

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
Neyse ben kaçar bu konunun sonu karakolda biter herkesin kendine göre haklı yönü var

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,727
1,170
113
Hassab gereken açıklamayı yapar yarın sabah. İyi geceler..

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
539
93
Siteler müdahale edemez alt yapılarda edemez sadece sağlayıcılar yapay zeka desteği ile takip ediyor bu doğru. Senin 1 sene yada 2 sene boyunca hangi alanda kayıp hangi alandan kazanç yaptığını bir şekilde matematiksel olarak hesaplayıp sana kısıt koyuyor yada dönemsel olarak kazanç sağlıyor bu sistem senin agrasif yada yavaş oynadığını bile algılayan bir sistem senin hangi betlerden oynadığını ne tarzda hangi oyunda oynadığını bile takip ediyor bunu asalak insanlar kişi takip ediyor diye düşünüyor hayır sistem takip ediyor
Hey dostum lanet olsun yine haklı 🤣

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,491
43,283
113
senin mantığına göre dedesine hesap açanın maxwin alması lazım