Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotbaba 777 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XpoSeD_0591

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
194
43
Kanka eklenmedi yanlış bir şey mi yaptık acaba
Başkan bende anlamadım nolduysa siteye güncelleme var diyorlar kimisine ekleniyor kimisine eklenmiyor yine de bi desteğe sor istersen konuyu kitleyecektim az önce üye olanlara eklemiş o yüzden bekliyor bakalım şimdilik

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
4,553
113
Dünya da standart olan bir şey siteyle ne alakası var kriptonun :D
Yol dost holiganbet daha iyi orda memo cıkmıyor tek adresi yazıyorum yetiyor geliyor burda memo kafa karışıklığı ama uzuldum dost boyle yapmana ben kimsele dalga geçmem seni yanlış tanıdım

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,164
1,042
113
Çekimi bi gelse 5 iptal ruhsuzlar ya sonuncu 25 dakikadir iptal olmadı bakalım Buda gelmezse desteğe bagsnıcam

paroxx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
191
119
43
Çekimi gelen varmı ben binance globale verdim çekim

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,057
2,145
113
Yol dost holiganbet daha iyi orda memo cıkmıyor tek adresi yazıyorum yetiyor geliyor burda memo kafa karışıklığı ama uzuldum dost boyle yapmana ben kimsele dalga geçmem seni yanlış tanıdım
Sen eksik öğrenmişsin bazı şeyleri daha tam öğrenememişsin o zaman. Holiganda memo çıkmayabilir ama global borsalar da çıkar neyse. Beni yanlış tanı sorun yok

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,233
4,553
113
Cekimi gelen kac dakika da ödendi

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,426
1,956
113
harbi bu siteye falanda yatirirken memo yazisi çıkıyor oraya ne yazioz bende bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...