- 194
- 62
- 28
yatır bakda gör sana ödemeyecem şimdiden diyim herkese ödeyecem sana yokLa oğlum sen deli misin la peşimi bırak 😂
yatır bakda gör sana ödemeyecem şimdiden diyim herkese ödeyecem sana yokLa oğlum sen deli misin la peşimi bırak 😂
2 nizde site adamisinizBanada güvenin ya
muhammet şimdi çekim yapar onada site adamı dersin2 nizde site adamisiniz
Hayırdır la bilgebet.com mu burası dingilyatır bakda gör sana ödemeyecem şimdiden diyim herkese ödeyecem sana yok
Hadi lan ordan Cafer2 nizde site adamisiniz
Kardeşim sen bilge bet derneğine üye misin?Hayırdır la bilgebet.com mu burası dingil
Aman bana ondan gelecek hayır Allah'tan gelsinKardeşim sen bilge bet derneğine üye misin?
O zaman tesisimizin sana sunduğu imkanlardan deneme bonusundan yararlanamanAman bana ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin
kardeşim yükseltmeyle uğraşma 1000 yatır boşver 2000 lere uğraşmaYatırıyorum 1450 oldu bakiye hemen haber edicem
Ne haber nasıl ettinYatırıyorum 1450 oldu bakiye hemen haber edicem
Hadi bekliyoozYatırıyorum 1450 oldu bakiye hemen haber edicem
İp diyormu 2 hesap açtım birinde kaybettim diğerinde kazandimkardeşim yükseltmeyle uğraşma 1000 yatır boşver 2000 lere uğraşma
2 hesap açtıysan ıp der tabi ozaman yatırmaİp diyormu 2 hesap açtım birinde kaybettim diğerinde kazandim
Kanka çekim yaparsan DM den yazda 1100 kasa var onuda halledelimŞimdi
Görüldüğü gibi şikayet de adamın parasına çökmemişler bu ne demek site dolandırıcı değil ip bahanesi uydurmuş diyoruz da cidden öyle bir bahane tüm sitelerde var hatta adam sonra konuyu kapatmış ana para ödedi diye bence site ödeme yapıyor ben yatırıyorum
2 hesap açtıysan hiç yatırma birader ıp derlerOlm sen sus senle muhattap olan yok
Allah'ıma kitabıma bu adam gerçek başka biri ollsa yatır derdi kusura bakma kardeşim hakkini yedik özür dilerim2 hesap açtıysan ıp der tabi ozaman yatırma
İnşallah ödenir dostYatırdım hesaba geçmesini bekliyorum
Ama önceden açtım knkm2 hesap açtıysan hiç yatırma birader ıp derler