- 3,538
- 3,229
- 113
İnşallah ödenir dostHeh çekimi de verdik bekliyoruz beyler
İnşallah ödenir dostHeh çekimi de verdik bekliyoruz beyler
Hey maşallah normalde vermez https://www.ppreplaylink.net/ZwsWBd7PWw
Borç aldım inş öderler
ödeyecekler korkmaBorç aldım inş öderler
havale niye çektinÖdedi arkadaşlar
inşaallahı maşallahı yok ödeyeceklerİnşallah ödenir dost
Odeseler de sen çok değişik bir arkadassininşaallahı maşallahı yok ödeyecekler
ben doğruyum sen eğri bilmeden çamur atan birisin ben burda çok eski üyeyim semediğiniz kalmadıOdeseler de sen çok değişik bir arkadassin
La kim sana ne dedi kendi kendine rollere girdin senben doğruyum sen eğri bilmeden çamur atan birisin ben burda çok eski üyeyim semediğiniz kalmadı
şan işine bak iki sattir site elamanı oldum ddedğini inkar een adamdan adam diil madam bile olmaz gözümdeLa kim sana ne dedi kendi kendine rollere girdim sen
@Veysel58 polemiğe neden giriyorsun ki kuzen boşverLa kim sana ne dedi kendi kendine rollere girdin sen
Bak banim yeni açıldı sana öyle laflar ederim cevap yazmaya utanirsin kaşınma hadi git ötede oynaşan işine bak iki sattir site elamanı oldum ddedğini inkar een adamdan adam diil madam bile olmaz gözümde
Ban yeni açıldı geri banlatacaklar beni adam vatanı savunur gibi siteyi savunuyor sonra site adamı dediler diye alınıyor anlamadım regl mı ne@Veysel58 polemiğe neden giriyorsun ki kuzen boşver
He öder ya sorun olmaz en kötü ana paranı çekersinYok 2500 yatir 2500 çek kalan 2500 minimum 2 max 5 katı çek
Bı dost yatırdı abi çekerse deniycez bakalımHe öder ya sorun olmaz en kötü ana paranı çekersin
Boşver bidaha ban yemenin manası yokBan yeni açıldı geri banlatacaklar beni adam vatanı savunur gibi siteyi savunuyor sonra site adamı dediler diye alınıyor anlamadım regl mı ne
sen yatır senin parana el koymassam neyim site direk benim olum benimm benimBı dost yatırdı abi çekerse deniycez bakalım
@TestoHaylan06 bi destek olda şunu cekelim dostHe öder ya sorun olmaz en kötü ana paranı çekersin