Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotrun Deneme Bonusu

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
2,174
113
La amk topu ekran atayım daha düne kadar da ana para çekimi 2 ve 5 arası idi bugün değişmiş ne anlatıyorsun hala bu kadar çeken adam yalan mı söylüyor ben miyim bu min max 5 katı çekimi koyan
Ya birader millete küfür edeceğine düşün adam Multi açıp Multi hesap olduğunu bile bile niye ana parasını riske edip yatırsin o kadar salak olamaz bir insan ya

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,403
4,113
113
Site milletin parasını millete dağıtarak oyuncu topluyor işte kasa sifirlaninca yarısını silip diğer yarısına onlarla ödeme yaparak çark çeviriyor üye olanlarin yarısını ödeme alanlari yani siteye aktif oyuncu yaparak parayı kaldırmayı planlıyor diğer yarısı parası gitmiş dolandırıcı demişler kimin umrunda olurki sistem böyle çalışıyor 3 kişiye ip diyip onun parasını 1 kişinin kazancına ödüyor

mucahit53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,082
352
83
Arkadaşlar ben de ilkte yatırdığım tutarı çektim sonrasındada 5 katı yapıp kazancıda çektim ip falan demedi

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,239
598
113
2500 bonus var 2500 yatırıp sonra 2500 çekip icindekiylemi devam ediliyor yoksa cekmiorsum beş kat mi yapacan bişey anlamadım
evet 2.5 yatırıp direkt 2.5 çektim, o da gelince kalan 2.5'u 6 yaptım onu da çektim gönderdiler. sanırım kural değişikliğinden önce aldığım için 5 kat yap demediler. site ödüyor sıkıntı yok yani

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,359
11,851
113
evet 2.5 yatırıp direkt 2.5 çektim, o da gelince kalan 2.5'u 6 yaptım onu da çektim gönderdiler. sanırım kural değişikliğinden önce aldığım için 5 kat yap demediler. site ödüyor sıkıntı yok yani
Parayı bulmuşsun. Ben hala çekemedim

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,562
2,174
113
20 kişiden 17 kişiye ödüyor 3 kişiye ip diyor
Bı arkadaş yukarıda çok güzel özetlemiş aslında ceblerinden ödeme yapmıyorlar 10 kişi yatirsa 8 kişiye ip bahanesi sunsa parasına çökse diğer 2 kişiye o ip bahanesi sunan kişilerin parasını verse geri kalan para onların cebine giriyor bedavadan kurbanlardan biride benim ilk defa duydum üye oldum yatır sıkıntı yasamassin dedi canlı destek sonra ip bahanesi sundu ödemedi

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,779
3,451
113
sanki ponzi sistemi gibi ilerliyor görüntüsü veriyor şu anda