- 72,160
- 38,305
- 113
Lanet olsun o siteye Dün başıma geldiKalan parayı kurtar gelde şimdi
Lanet olsun o siteye Dün başıma geldiKalan parayı kurtar gelde şimdi
Kasıtlı yapıyorlar mkLanet olsun o siteye Dün başıma geldi
Hayır kardeşim minimum 1000 maksimum 2500 TL'ye kadar çektiriyor çekeceğin kadar yatırım istiyor bu kadarBuna ne kadar yatırım yaparsan onkadar cekiceksin degilmi
1 k sartmi yatırımLanet olsun o siteye Dün başıma geldi
Balıkta var paraLanet olsun o siteye Dün başıma geldi
AyiktimHayır kardeşim minimum 1000 maksimum 2500 TL'ye kadar çektiriyor çekeceğin kadar yatırım istiyor bu kadar
Vur gel o zaman beklemedeyiz Hadi bakalım🤣🤣🤣Balıkta var para
Yani minumum maxiumum 5 katına kadar cekebiliyorsak ne önemi kaldiki ana para çevrimin 1 kat olmasınınSize kim dedi ana paraylq 5 kat oynayacaksınız diye Max 5 kat cekimmis ana para 1 kat çevrim Dior
Ana parayı naptın hocamÖdüyor yatrım yaptım 2500 10dakkaya ödendi
Canlı destek günde de minimum maksimum 5 katı çekin dedi Ben dedim bir kere çevirip çekebiliyor muyuz hayır dediYani minumum maxiumum 5 katına kadar cekebiliyorsak ne önemi kaldiki ana para çevrimin 1 kat olmasının
Mantıksız zaten abi böyle gerizekaliliga katlanamiyorum amk ya ana para çevriminin 1 kat olması nezaman değerli olur Max çekim katı koymadigindaCanlı destek günde de minimum maksimum 5 katı çekin dedi Ben dedim bir kere çevirip çekebiliyor muyuz hayır dedi
Vallahi dün özellikle sordum ben bana dedi minimum maksimum 5 katı çekin Bir de ben bir katı çekimken bu bonusu aldım s**** gibi Aklıma da gelmedi diyecektim Kural değiştirmişsiniz bir katı da çevirmiştim 1.800 lira para yapmıştım 5 katını yapmaya çalışırken sıfırladıkMantıksız zaten abi böyle gerizekaliliga katlanamiyorum amk ya ana para çevriminin 1 kat olması nezaman değerli olur Max çekim katı koymadiginda
Evet abi paranı 5 katına çıkar çek bonusun kısa özeti bu.Vallahi dün özellikle sordum ben bana dedi minimum maksimum 5 katı çekin Bir de ben bir katı çekimken bu bonusu aldım s**** gibi Aklıma da gelmedi diyecektim Kural değiştirmişsiniz bir katı da çevirmiştim 1.800 lira para yapmıştım 5 katını yapmaya çalışırken sıfırladık
500 dolars hemdeBana cash money ataabilecek varmı 500 dolarss
2500 yatrdık 9 yaptık devamkeEvet abi paranı 5 katına çıkar çek bonusun kısa özeti bu.
Ben söylemesi ayıp döviz işi ağa gonderimleri kabul ederim 500 dolars at 1 dolara çıkmaz ayın sonunda al tabi işin espirisindeyim sonra Tokatçı demeyin bana500 dolars hemde