- 195
- 62
- 28
Bu platform böyle bonus görmedi alamayan 3-5 hesap açmıştır ondan ötürü alamamıştır nettttt
Lan site elemanı kaç kya kemik veriyorlar sana merak ettimBu platform böyle bonus görmedi alamayan 3-5 hesap açmıştır ondan ötürü alamamıştır nettttt
Öyle bi girdinki kardeşim 3 değil 5 değil tam 10 kavanoz bal diyeceksin sandımBu platform böyle bonus görmedi alamayan 3-5 hesap açmıştır ondan ötürü alamamıştır nettttt
site elemanıyla ne alaka la adamlar ödüyordu sonradan ödedigini gören denedi açtı multileriLan site elemanı kaç kya kemik veriyorlar sana merak ettim
Kardes ben borc bulup canliya baglandim dedim suresi kac saat 48 saat dedi yatirip cekim verdim bakiyeyi silip 24 saatti o yuzden kazanciniz silindi dedi bunu diyen kisi oguz adli c destek elemani 24 saat diyende o 48 saat diyende o.kimsenin cani yanmasin diye uyardim bn denemek isteyen kendi bilir,hatta temsilci aradi durumu anlattim 10 dk sinra ariycam dedi 400 dk oldu aramadi.arayamazda cunku haksizTamam hergun kural değişiyor bonus değişti kural da değişti bitti gitti olur böle şeyler paran yoksa niye yatirimli bonusu alıp kullaniyon fakir herif ama asıl fakirlik cebin boşluğu diil kafanın boslugudur o anlamda fakir demek istedim
Arada biz bok yoluna gittik odeseydi 1kya guzel bonus var marioda bjde 500e guzel poker turnuvasi var 2sini alcakdim yalan olduksite elemanıyla ne alaka la adamlar ödüyordu sonradan ödedigini gören denedi açtı multileri
ben kasayı 90klara kadar cıkardıydım ödemez diye sıfırladım ana para yatırıp denesek kazansak site yüksek öder mi mechulArada biz bok yoluna gittik odeseydi 1kya guzel bonus var marioda bjde 500e guzel poker turnuvasi var 2sini alcakdim yalan olduk
O zaman multisindir bilader bu amk sitesi bize neden hem bonus parasini hem diğer kazancı ödüyor da size Multi ulti
yürü lan aq tenekesi site adamı seni yatırım yapmayın sitw tokatçı bu mala bakmayınHerkes aldı sen alamadin diye yatırmayın diyorsun utan utan .d.d.d
Yok la cogu kisiye multi demis cogununda 24 saatti deneme suresi diyip silmisben kasayı 90klara kadar cıkardıydım ödemez diye sıfırladım ana para yatırıp denesek kazansak site yüksek öder mi mechul
... Çakalı sana yalan mı konusucam.. lavugu seniLa bos bos konusma yikarida dellili ispatli bilgi attim,adamlar bonus icin 48 saat dedi yatirim yaptim 24 saatti dedi sildi parami.kac kisiye daha aynisini yapmis o yuzdrn ozellikle sordum 48 saat dedi adamlar
Aynen site adamıyım amk aveli seniyürü lan aq tenekesi site adamı seni yatırım yapmayın sitw tokatçı bu mala bakmayın
Lan bnim agzimi bozdurma gevsek gevsek konusma bnde odemeyip bakiyemi sildiginin ssini attim yukarda sana odedi diye herkese oduyormu oluyo.insanlar magdur okmus sen magdur olan adama sahtekar diyosun.konuta bakdinmi bugun kac kisiye ip demis 24 saat demus bakiyeleri silmis.neyse sana yazip gerilmiycem.sen kendi kendine takil.... Çakalı sana yalan mı konusucam.. lavugu seni
Aptal sadece aynı masada oturduğumuz 3 arkadaş 3 umuzde cektik multi diyorsa kurnazlık yapmaya çalışmıştır oda hâliyle göte kaçarLan bnim agzimi bozdurma gevsek gevsek konusma bnde odemeyip bakiyemi sildiginin ssini attim yukarda sana odedi diye herkese oduyormu oluyo.insanlar magdur okmus sen magdur olan adama sahtekar diyosun.konuta bakdinmi bugun kac kisiye ip demis 24 saat demus bakiyeleri silmis.neyse sana yazip gerilmiycem.sen kendi kendine takil.
Senin söylediğin şikayet aynısından yukarda adam da yazmış 24 saat geçti diye silinmiş ona cevap bile vermişsin ama bile bile hataya kendinde düşmüşsün site adamı değilim ama 6500 da bana ödedi sabah şimdi sana soruyorum hatayı bile bile neden yatırdın madur olan adam bile canlı 48 saat demiş ama sonrada 24 saat demiş ona cevap bile vermişsin anlamadım benKardes ben borc bulup canliya baglandim dedim suresi kac saat 48 saat dedi yatirip cekim verdim bakiyeyi silip 24 saatti o yuzden kazanciniz silindi dedi bunu diyen kisi oguz adli c destek elemani 24 saat diyende o 48 saat diyende o.kimsenin cani yanmasin diye uyardim bn denemek isteyen kendi bilir,hatta temsilci aradi durumu anlattim 10 dk sinra ariycam dedi 400 dk oldu aramadi.arayamazda cunku haksiz
Kardes bn onu okudum ondan sordum canliya ss ekledim bak adam bana 48 saat dedi borc bulup tekrar sordum oda 48 saat dedi bnde kural degisti sandim ytrdim bu seferde ayni adam 24 saatti dedi.simdi suc bnde diyosun oylemi?Senin söylediğin şikayet aynısından yukarda adam da yazmış 24 saat geçti diye silinmiş ona cevap bile vermişsin ama bile bile hataya kendinde düşmüşsün site adamı değilim ama 6500 da bana ödedi sabah şimdi sana soruyorum hatayı bile bile neden yatırdın madur olan adam bile canlı 48 saat demiş ama sonrada 24 saat demiş ona cevap bile vermişsin anlamadım ben