- 20,380
- 22,027
- 113
ÖderBende bir çılgınlık yapıp attım bakacaz bakalım bekliyoruz
ÖderBende bir çılgınlık yapıp attım bakacaz bakalım bekliyoruz
Öder la öder yatır bekleme şimdi hatırladım bu siteyi geçen herkes çektiBı şartım yok emmi kasayı katlayıp cekebilirsek tabi destek atarım ayipsin
Bı lavuk var aklımı bulandırdı okusana mesajlarıÖder la öder yatır bekleme şimdi hatırladım bu siteyi geçen herkes çekti
Sen bana güven bu alt yapı öder. Ne dedikte tersi çıktı.Bı lavuk var aklımı bulandırdı okusana mesajları
Bende yarın yatiracam bugün değil ki la döviz var yarın karaborsadan bozduracam kapalı her yerKalsin kanka böyle oynarsak kaybederiz gerek yok 1110 temiz şuan hadi yatır çekte DM salayim 🤣🤣
Tamam o zaman yarım halledeyim döviz bozduracam sabah karaborsadanSen bana güven bu alt yapı öder. Ne dedikte tersi çıktı.
Tamam gardaşımTamam o zaman yarım halledeyim döviz bozduracam sabah karaborsadan
🤣🤣🤣Bende yarın yatiracam bugün değil ki la döviz var yarın karaborsadan bozduracam kapalı her yer
Ödüyor kanka şimdi geldi benim cekimBorç aldım inş öderler
Evet ama artık riske atamaz hale geldik dostBunlar bu kadar tartışırken kaç sayfa önce öder dedim. Tabii bizde para olmadığı için çekemiyoruz o ayrı konu da. Boş yere kendinizi yorup, oyalanıyorsunuz. Neyse iyi bayramlar
Paranoyak oldum yemin ederim kendimden şüphe ediyorum bazenBunlar bu kadar tartışırken kaç sayfa önce öder dedim. Tabii bizde para olmadığı için çekemiyoruz o ayrı konu da. Boş yere kendinizi yorup, oyalanıyorsunuz. Neyse iyi bayramlar
Yatir kanka ben 5 attım biraz gerdi ama ödedi vallaSite oduyorsa bende 1050 yatiracam
Maks 2.5 neye 5 attinYatir kanka ben 5 attım biraz gerdi ama ödedi valla
Arkadaşa da attım oda çektiMaks 2.5 neye 5 attin