- 26,351
- 12,387
- 113
ondan korkuyorum herkese ödeme yaptı biz yatırım yaparsak boruyu döşeyecekler sankiBu kadar kişi kazandiysa kesin bi bolluk vardır
ondan korkuyorum herkese ödeme yaptı biz yatırım yaparsak boruyu döşeyecekler sankiBu kadar kişi kazandiysa kesin bi bolluk vardır
Biz de yaptık 250 arıyoruzBeyler biz yaptık vallahi arkadaşla
Bulan diğerine elden ele yapsın 🙂Biz de yaptık 250 arıyoruz
Bu site öder amaBulan diğerine elden ele yapsın 🙂
Ödemezse çok koymaz giden 200ede üzülmemBu site öder ama
250 yatır diyor 1x çevir bin çek diyorÖdemezse çok koymaz giden 200ede üzülmem
Valla knka ben bugün bütün maaş gömdüm top sende 🫡250 yatır diyor 1x çevir bin çek diyor
Çok geçmiş olsun kral bakınıyorum Ben de bulursam gündüze kadar dönerimValla knka ben bugün bütün maaş gömdüm top sende 🫡
Eyvallah kral.Çok geçmiş olsun kral bakınıyorum Ben de bulursam gündüze kadar dönerim
Helal olsun kral Dünya sizin gibiler sayesinde dönüyor, sizin gibi insanlar dünyaya 2-3 dk bir gelir.🫡Hadi sizin için Muro abi kendini riske atti
Abartma kral ne yaptikHelal olsun kral Dünya sizin gibiler sayesinde dönüyor, sizin gibi insanlar dünyaya 2-3 dk bir gelir.🫡
TebriklerGeriye kalan bakiye Sıfırlandı herkese hayırlı sabahlar ben yatar bu site öder herhalde
Yaşım 44 bana uygun adaylar yazabilirmi diyen kadın geldi aklıma.😄😄😄 Olum ben konu ile doğum günü bonusunun ne bağlantısı var hayret yahu 😄Beyler 13.de doğum günüm 1 hafta var hangi sitelere yatırım yapıyım doğum günü bonusu almak için?