Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotvadi 500 FreeSpin Deneme Bonusu Yatırım Şartsız

farukalp2

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
20
8
Forum sayfasının şeffafligina güvenip saat 4 buçuk sularında zlota 5 bin TL bir yatırım sağladım fakat yatırım hesabıma gecmedi dekont iletmeme rağmen bende video istiyorlar ve dalga geçiyorlar resmen yatırım yapmayın zlot pişmanliktir

durant96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
70
28
Üye ol canlıya bağlan şu anda hizmet disiyiz yaziyo ama sürekli gir çık yap bağlanır. 500 spinden 400 küsur çıktı pragmatikte big bas Boxing round oyunu aşırı açık benim şansına 6 k oldu 1000 TL çektim ödendi
önerinle ben de big bass boxing oynayıp 1 k çektim. 1 saatte ödediler tam ihtiyaç vardı sağol<3

Timsah1660

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
63
76
18
ya azıcık şeref olsun böyle sitelere kayıt olmayın bonusunda şerefi olur millet kayıt ola ola bu hale geldi bu ibneler
Kardeşim serefi senden ogrencek değiliz şansıni denemek isteyen dener niye sereften felan bahsediyorsun bunun şerefimi olur sanki bana filozof olduda buraya gelip akıl vermeye calisiyo sen şerefli olda bize o yeter

Viking000

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
76
156
33
Forum sayfasının şeffafligina güvenip saat 4 buçuk sularında zlota 5 bin TL bir yatırım sağladım fakat yatırım hesabıma gecmedi dekont iletmeme rağmen bende video istiyorlar ve dalga geçiyorlar resmen yatırım yapmayın zlot pişmanliktir
Zlot sağlam sitedir kral sahte siteye girmediysen paran hesabına yansır