- 73
- 12
- 8
nasil aldinBen aldim kaybettim sana bol sans
nasil aldinBen aldim kaybettim sana bol sans
Canli destege gir cik yap 4 5 kere sonra gir bekle 5 dakka 2 3 kez bu sekilde tekrarlanasil aldin
Yok kral bağlanmıyorCanli destege gir cik yap 4 5 kere sonra gir bekle 5 dakka 2 3 kez bu sekilde tekrarla
Bağlanabilirsen kullanici adımı versem alır mısın sana zahmetCanli destege gir cik yap 4 5 kere sonra gir bekle 5 dakka 2 3 kez bu sekilde tekrarla
Usta dedigim gibi ben baglaniyorum 2 dakka bekleyip kapatiyoeum tekrar deniyorum 15 20 dakka sonra biri oto direk baglaniyorYok kral bağlanmıyor
Suan ise gidiyorum baskan kusura bakmaBağlanabilirsen kullanici adımı versem alır mısın sana zahmet
Eywallah reisim kolay gelsinSuan ise gidiyorum baskan kusura bakma
Sagolasin usta sanada bol sansEywallah reisim kolay gelsin
Reis baglanamiyorum ben kullanıcı adımı versem alma şansın varsa sevinirimbaglaniyor oyle yapin aldim kaybettim alana bol sans
ip der vermezReis baglanamiyorum ben kullanıcı adımı versem alma şansın varsa sevinirim
Demez reisim sana zahmet bı dener misinip der vermez
önerinle ben de big bass boxing oynayıp 1 k çektim. 1 saatte ödediler tam ihtiyaç vardı sağol<3Üye ol canlıya bağlan şu anda hizmet disiyiz yaziyo ama sürekli gir çık yap bağlanır. 500 spinden 400 küsur çıktı pragmatikte big bas Boxing round oyunu aşırı açık benim şansına 6 k oldu 1000 TL çektim ödendi
Oyun açık galibaönerinle ben de big bass boxing oynayıp 1 k çektim. 1 saatte ödediler tam ihtiyaç vardı sağol<3
Canlı destek yok nerden alacağız bonusu kardeşCanlıdan talep ediliyo bana mesaj gelmis kayıt oldum aldimSlotVadi Promosyonları ile Doğadan Gelen Bonuslar ve Ödüller
SlotVadi'de keşfet, kazan! Hızlı bonuslar, cazip cashback fırsatları ve özel kampanyalarla eğlencenin tadını çıkarın.slotvadi203.com
Kardeşim serefi senden ogrencek değiliz şansıni denemek isteyen dener niye sereften felan bahsediyorsun bunun şerefimi olur sanki bana filozof olduda buraya gelip akıl vermeye calisiyo sen şerefli olda bize o yeterya azıcık şeref olsun böyle sitelere kayıt olmayın bonusunda şerefi olur millet kayıt ola ola bu hale geldi bu ibneler
Zlot sağlam sitedir kral sahte siteye girmediysen paran hesabına yansırForum sayfasının şeffafligina güvenip saat 4 buçuk sularında zlota 5 bin TL bir yatırım sağladım fakat yatırım hesabıma gecmedi dekont iletmeme rağmen bende video istiyorlar ve dalga geçiyorlar resmen yatırım yapmayın zlot pişmanliktir