- 13,375
- 5,980
- 113
şans varken deneyelim şans bi gittimi daha kazanmak imkansız oluyor akla karayı seçiyoruzhelal dost 4 koldan saldırıyon mücadelen takdire şayan
bizimi tarif ediyon dost açık konuş bi ince bize laf söyledin gibişans varken deneyelim şans bi gittimi daha kazanmak imkansız oluyor akla karayı seçiyoruz![]()
yok tamamen kendimibizimi tarif ediyon dost açık konuş bi ince bize laf söyledin gibi
Bol sans bakim nasil oynamissin para verirmi
2.ayakta sürpriz arkadası sürpriz takıldı orda bi hareket var şuan gerisi genelde favorilere verdim gelirse pek bişe vermez gibi duruyor kısmetBol sans bakim nasil oynamissin para verirmi
3.ayak 9/2 var devam
Buralarda iyi para yapmis la keske diger ayaklarda genis olaydi2.ayak 11/2 o da var devam
kısmet artık vurursa bunada vururBuralarda iyi para yapmis la keske diger ayaklarda genis olaydi
He bn %8i gorunce sevinmistim ekuriymi totalde %21i varmi ama olsun 2. At arkasi surpriz.misliciler patlamis zaten 2. Ayakta2.ayakta sürpriz arkadası sürpriz takıldı orda bi hareket var şuan gerisi genelde favorilere verdim gelirse pek bişe vermez gibi duruyor kısmet
sonuncu at 2.oldu havzalı isimli atHe bn %8i gorunce sevinmistim ekuriymi totalde %21i varmi ama olsun 2. At arkasi surpriz.misliciler patlamis zaten 2. Ayakta
Yuksek ihtimal tutar bro.sansin bol olsun.takip edimde tutarda para verirse yapisirim sana
Guzel guzel 10 liralik kupon icin iyi gidiyorsonuncu at 2.oldu havzalı isimli at
kaçıncı ayak oynanacakYuksek ihtimal tutar bro.sansin bol olsun.takip edimde tutarda para verirse yapisirim sana
iyi bir şey verirse bakarız sağolasınYuksek ihtimal tutar bro.sansin bol olsun.takip edimde tutarda para verirse yapisirim sana
7lide şuan 4.ayak koşcakkaçıncı ayak oynanacak
beritkan ya da tabibin 1.mi olması lazım7lide şuan 4.ayak koşcak