- 26,868
- 28,551
- 113
2/2 biter 🧐😀diğer kuponda iyi gidiyor hirosima salağı 2 atarsa ulsanda 1 gol lazım 13 oran kupondu o da
2/2 biter 🧐😀diğer kuponda iyi gidiyor hirosima salağı 2 atarsa ulsanda 1 gol lazım 13 oran kupondu o da
valla öyle bayadır sabah maçlarına oynamıyordum çok nadiren avustralya oynardım bugün uğurlu geldi şu hiroşima maçıda gelse süper olcak kasaO değilde Çin Kore japon ekmek maclariymis la
ben izliyorumda site izlemiyorOynaniyor gardaş canlı izliyon ya işte aw 😀
içimden geçiyor orda da bi şike yakalasak2/2 biter 🧐😀
Knka maç oynanmasa dediğin olurda maç oynanıyor aw iptal olsa neyse ne geçer benceben izliyorumda site izlemiyor![]()
Bütün maçlara 1.5 üstü alana hepsi geliyormuş aw 😀içimden geçiyor orda da bi şike yakalasakahahahah
24 saat bekletmesinde benim derdim o istese saymasın o maçı 3 orana versin parayı beklemeyi sevmiyorum kankaKnka maç oynanmasa dediğin olurda maç oynanıyor aw iptal olsa neyse ne geçer bence
güzel kombine olurduBütün maçlara 1.5 üstü alana hepsi geliyormuş aw 😀
Dakka 72 gardasim la bı maç bitsin aw 😀bu kupon yatar muhtemelende diğer kazandığımız eklenmedi![]()
O bu değilde horisima maçında 1 tane korner yok korner 0.5 alt en az 300 orandır aw 😀bu kupon yatar muhtemelende diğer kazandığımız eklenmedi![]()
bende 84.dkDakka 72 gardasim la bı maç bitsin aw 😀
yuh harbi 80dk nasıl korner olmamış çok ilginçO bu değilde horisima maçında 1 tane korner yok korner 0.5 alt en az 300 orandır aw 😀
80 la canlimi izliyon npiyon 🧐bende 84.dk