- 11,982
- 7,645
- 113
33
Aynenİkinci çeyrekte 1&2 dk boş geçerse rahat rahat gelir
Sınanı etıketleİkinci çeyrekte 1&2 dk boş geçerse rahat rahat gelir
Betconun sürelere pek aldırış etme1.7 de kaldı sure noldu maca
Herşey olacağına varır yapacak birşey yok ben kendime üzülmüyorum annem babam çok üzülürüm evin büyüğü benim diye çok üzülüyor annem şeker ve tansiyon hastası babam 2 kez aort anevrizma ameliyatı oldu daha anlatayım mı en ufak kardeşim de engelli epilepsi hastası bi benden ufak kardeşim sağlam şu anda oda benim refakatçim dışarıda bekliyorNe olacak kız gırtlaktan kimse ölmez ama delinirse kötü durum hayattan soğutur
Onu kupon tutunca etiketliyecegim kralSınanı etıketle
He walla hastalıklar son 2 senedir beni 10 yaş yaşlandırdı ama Allah'tan ümit kesilmezAllahim şifa versin çeken bilir uzaktan hoş gelir Allah tüm hastalara şifa versin.
Allah'ım sanada ailene şu mübarek günün hürmetine güç kuvvet sağlık nasip eylesin inşallah yarrabim üzme sakin kendini bak fermanO yüzden şu an burdayım 6 gündür Ankara ya gıdecez
Herşey olacağına varır yapacak birşey yok ben kendime üzülmüyorum annem babam çok üzülürüm evin büyüğü benim diye çok üzülüyor annem şeker ve tansiyon hastası babam 2 kez aort anevrizma ameliyatı oldu daha anlatayım mı en ufak kardeşim de engelli epilepsi hastası bi benden ufak kardeşim sağlam şu anda oda benim refakatçim dışarıda bekliyor