- 42,225
- 8,228
- 113
Geçmiş olsun dost
Bayram boyunca beşparasız gezdik bu tümbetin tümkasa mı ne 100 tl yükledi kayıt olunca yatırdım siteye 3 adımda 5k oldu bugün. Ama şimdi 5kyı 10k yapamam öyle bi bahtsızlıkGüzel gidiyor bugün para altında kal inşallah @snnemre
Link atabilir misin dost
Gecmis ola nasip degilmis demekkiBayram boyunca beşparasız gezdik bu tümbetin tümkasa mı ne 100 tl yükledi kayıt olunca yatırdım siteye 3 adımda 5k oldu bugün. Ama şimdi 5kyı 10k yapamam öyle bi bahtsızlık
Sakin git kanka bir yarım saat bi saat ara ver. Kumardan bir süre sonra beyin emcüklemesi geçirip kayıp yaşamaya başlıyoruz. 100 tlyi 5 k yapmışsın bir k kayıpta sarsılma hemenBayram boyunca beşparasız gezdik bu tümbetin tümkasa mı ne 100 tl yükledi kayıt olunca yatırdım siteye 3 adımda 5k oldu bugün. Ama şimdi 5kyı 10k yapamam öyle bi bahtsızlık
Ah kankam ah o irade denen şey olsa bende inan zaten bu durumlara düşmemSakin git kanka bir yarım saat bi saat ara ver. Kumardan bir süre sonra beyin emcüklemesi geçirip kayıp yaşamaya başlıyoruz. 100 tlyi 5 k yapmışsın bir k kayıpta sarsılma hemen
Senin taktik mi buSakin git kanka bir yarım saat bi saat ara ver. Kumardan bir süre sonra beyin emcüklemesi geçirip kayıp yaşamaya başlıyoruz. 100 tlyi 5 k yapmışsın bir k kayıpta sarsılma hemen
Bizde taktik yok kanka bam bam. Başkasına akıl vermek insan için en kolay şey ondan verdim. Yoksa götümüz açıkta şu an.Senin taktik mi bu
Orası öyle valla kendi yapamadığımizi başkalarına tavsiye veriyoruz maalesefBizde taktik yok kanka bam bam. Başkasına akıl vermek insan için en kolay şey ondan verdim. Yoksa götümüz açıkta şu an.