MuhtemelenKişiler belli mi kral
MuhtemelenKişiler belli mi kral
Beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır,,sonu güzel oldu ve sevindirdi,,Valla biraz yordu 2. Adım ama oldu sonunda
Ezel böyle olmaz, işin zor bu şartlarda. Biraz daha etiket ve tebrik mesajı lazım
@snnemre görür taş taşıyıp yoruldunu rolde ona göre davranır sana hadi bolşans.Aynen taş tasidik
Kısmetse olur Ayça intihar etmiş diyorlar
La kafayı yemiş bu kim laAlışırsın
#Şantiyedeişistiyoruz unutmuş bilgilendirilmesi lazımEzel böyle olmaz, işin zor bu şartlarda. Biraz daha etiket ve tebrik mesajı lazım
Sevenlerinin başı sağolsunKısmetse olur Ayça intihar etmiş diyorlar
Şeye koptum ya ev sahibinin forvete kötü demiş adamın 13 maç 6 golü var şimdi yine attıMars tarafına gol yeni bildirdisi geldi
Takip etmesem haklisin takip ettimEzel böyle olmaz, işin zor bu şartlarda. Biraz daha etiket ve tebrik mesajı lazım
Toprağı bol olsun,,Kısmetse olur Ayça intihar etmiş diyorlar
Kesene bereket simdiden kralSağolun dostlar. Çekime gidiyorum 4 kişiye verecektim normalde 6 kişi olacak illaki liste dışı kalanlar olur kusura bakmasınlar. @akgul383 ulaşacak ödül sahiblerine liste yapmak yasak burda
Çekime gidiyomuş @tahir1603Sağolun dostlar. Çekime gidiyorum 4 kişiye verecektim normalde 6 kişi olacak illaki liste dışı kalanlar olur kusura bakmasınlar. @akgul383 ulaşacak ödül sahiblerine liste yapmak yasak burda
Daım olsun kesene bereketSağolun dostlar. Çekime gidiyorum 4 kişiye verecektim normalde 6 kişi olacak illaki liste dışı kalanlar olur kusura bakmasınlar. @akgul383 ulaşacak ödül sahiblerine liste yapmak yasak burda
Tatava yapma kardesımmmmmSağolun dostlar. Çekime gidiyorum 4 kişiye verecektim normalde 6 kişi olacak illaki liste dışı kalanlar olur kusura bakmasınlar. @akgul383 ulaşacak ödül sahiblerine liste yapmak yasak burda
Anlasildi yeni rol aç bekliyorum canım sıkılıyor 😀😀Sağolun dostlar. Çekime gidiyorum 4 kişiye verecektim normalde 6 kişi olacak illaki liste dışı kalanlar olur kusura bakmasınlar. @akgul383 ulaşacak ödül sahiblerine liste yapmak yasak burda