2.
Saoll
[/QUOTE
Saoll
[/QUOTE
78k tek golden kaybettigimi bilirim dost(((((Cok uzucu ya bende cok yasadim bu durumu
Son adım bekleniyor
Şans78k tek golden kaybettigimi bilirim dost(((((
Ben daha önce denk gelmedim ne kendşmde ne kimsede 2 maçın aynı anda won olmasınk@snnemre
Bunlar bu şans sahalarda Cook nadir gördüğümüz hareketlerr
Aynı anda yani gelen goller
İyi değerlendir bu sansı dost
Reis kuponu atmıştı zaten biz nasıl gördük atmasakuponda paylaşır mısın lütfen dostum
kuponsuz roll açılımı yasaktır.
Sinerji+enerjiHepimizin emeği dewammm 🙏🙏🔥🔥 teşekkürler😊
Sorma yawCok uzucu ya bende cok yasadim bu durumu
Bence vurmuştur bile inşallah bu da gelir de yazık olmazYakın 1 sigara bekleyn🔥🔥😁
Adammm🙏🔥😊Sinerji+enerji
Gerçekten bazen iş görüyor 😁😁
Ben bu yuzden mac secerken soon kaldigim macii kolay secmeye calisiyorum. En son cok uzulmemek icin78k tek golden kaybettigimi bilirim dost(((((
Wallahi bakDeme yaaa((((
Orana bakma içinden ne geciyorsaBen bu yuzden mac secerken soon kaldigim macii kolay secmeye calisiyorum. En son cok uzulmemek icin
Qlırız onuda iceri hep berqber 🔥🔥🔥✅️✅️😊Bence vurmuştur bile inşallah bu da gelir de yazık olmaz
TebriklerGüzel yakaladık kasa 14k oldu bile. Anaparayla bi deneme yapalım wonlarsak yine çekeriz dağıtımı yaparız
Aynenn zor işte,,devamida gelsin barii başarılı bitsinnBen daha önce denk gelmedim ne kendşmde ne kimsede 2 maçın aynı anda won olmasınk
İnşallahQlırız onuda iceri hep berqber 🔥🔥🔥✅️✅️😊
Hadi inşallahGüzel yakaladık kasa 14k oldu bile. Anaparayla bi deneme yapalım wonlarsak yine çekeriz dağıtımı yaparız