- 88,571
- 30,903
- 113
Basket saydır bızeGüzel yakaladık kasa 14k oldu bile. Anaparayla bi deneme yapalım wonlarsak yine çekeriz dağıtımı yaparız
Basket saydır bızeGüzel yakaladık kasa 14k oldu bile. Anaparayla bi deneme yapalım wonlarsak yine çekeriz dağıtımı yaparız
Nasip işte be dost,,Ben bu yuzden mac secerken soon kaldigim macii kolay secmeye calisiyorum. En son cok uzulmemek icin
Aynen öyleAynenn zor işte,,devamida gelsin barii başarılı bitsinn
Vurduğun gelsin dost,,,,Güzel yakaladık kasa 14k oldu bile. Anaparayla bi deneme yapalım wonlarsak yine çekeriz dağıtımı yaparız
Garanti yok artık canlıdan basket giriyorum futbol genelde yakıyor beniBen bu yuzden mac secerken soon kaldigim macii kolay secmeye calisiyorum. En son cok uzulmemek icin
Kardeşim sendeyizzzzzzzzz rezzzzGüzel yakaladık kasa 14k oldu bile. Anaparayla bi deneme yapalım wonlarsak yine çekeriz dağıtımı yaparız
Tmmmmm😁😁Benim gibi baştan takip edenler mesajımı beğensin sayımızı bilelim
Siz iyi sayıyosunuzz basketi de pek ilgi alanıma girmiyor sevmiyorum basket bahsiniBasket saydır bıze
Tabi@snnemre yaktık bekliyoruz🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Sen bildiğini oynaSiz iyi sayıyosunuzz basketi de pek ilgi alanıma girmiyor sevmiyorum basket bahsini
Voleybol sever mısınSiz iyi sayıyosunuzz basketi de pek ilgi alanıma girmiyor sevmiyorum basket bahsini
İçinden geçene vurSiz iyi sayıyosunuzz basketi de pek ilgi alanıma girmiyor sevmiyorum basket bahsini
TamamdırSiz iyi sayıyosunuzz basketi de pek ilgi alanıma girmiyor sevmiyorum basket bahsini
Ben 20 senedir nba takip ederim ama en cok sevdigiim slot. Ornek veritorum 1000 tl yatiriyorum 500 slot 500 nba kombin surekli slot kayip ve sabah bi bakmisim nba geliyor soonra nba denn gelen tekrar slot kayip. Surekli bunu yasiyorum.Garanti yok artık canlıdan basket giriyorum futbol genelde yakıyor beni
Bildiğnden şaşma 🔥✅️Siz iyi sayıyosunuzz basketi de pek ilgi alanıma girmiyor sevmiyorum basket bahsini
Alevlerde deli manyakk güzel görünüyor Haaaa@snnemre yaktık bekliyoruz🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Ben şimdi geldim ödülünü alayımda görBenim gibi baştan takip edenler mesajımı beğensin sayımızı bilelim