Favori ev zaten ama neden oran yüksek @snnemreAbi yine cok guzel oran ve cok mantikli oyun iceride 14 macta 33 gol atmis. Hadi insallah hemen atar
Favori ev zaten ama neden oran yüksek @snnemreAbi yine cok guzel oran ve cok mantikli oyun iceride 14 macta 33 gol atmis. Hadi insallah hemen atar
Ben slot bıraktın yaw okey falan takılıyorum basket oynuyorum araya futbol atıyorum çok hoşuma giderse macBen 20 senedir nba takip ederim ama en cok sevdigiim slot. Ornek veritorum 1000 tl yatiriyorum 500 slot 500 nba kombin surekli slot kayip ve sabah bi bakmisim nba geliyor soonra nba denn gelen tekrar slot kayip. Surekli bunu yasiyorum.
Çok atmiss evetAbi yine cok guzel oran ve cok mantikli oyun iceride 14 macta 33 gol atmis. Hadi insallah hemen atar
Sen gelmesende olurdu ama ben riske atamam kardeşimAllahtan emre ile dostuz zamanında gelmişiz hwhdhd
Suan yuzde. 60 topla oynuyor ama dk 23 die oran yuksek. Hemen atsin hadiFavori ev zaten ama neden oran yüksek @snnemre
Cejle lider bence iy gol cikmasi lazım buacta
Ben birakamiyorum ama hepsini atmiyorum. Nba den kazanabildigim icin yatirim yarisi nbaa de artikBen slot bıraktın yaw okey falan takılıyorum basket oynuyorum araya futbol atıyorum çok hoşuma giderse mac
Msj attı sensiz olmaz diye damladim agamSen gelmesende olurdu ama ben riske atamam kardeşim