Bu iyiydi,,,Kim yo ne zaman
Ekli dosyayı görüntüle 958528
Bu iyiydi,,,Kim yo ne zaman
Ekli dosyayı görüntüle 958528
Toplam 5 6 kişi takio etti zaten baştan sonaKanka ben seçmiyom valla o yükü @akgul383 bıraktım bakıyo mesajlara döner birazdan
Neyse o zaman bize imkan yok hadi iyi akşamlar bolşanslarKanka ben seçmiyom valla o yükü @akgul383 bıraktım bakıyo mesajlara döner birazdan
Bence ben yokum hic cikmiyor ki bana 1 kere bile odul alamadim daha umudum yok belli olmusturBelli deil bence daha
Hayırlısı neyse o olsun,,,Kanka ben seçmiyom valla o yükü @akgul383 bıraktım bakıyo mesajlara döner birazdan
YaklaşıkToplam 5 6 kişi takio etti zaten baştan sona
Şans ben canlı izledim hemde yazdım kısmetBence ben yokum hic cikmiyor ki bana 1 kere bile odul alamadim daha umudum yok belli olmustur
Baştan beri burdasın cenkle bekle doner sanada dmŞans ben canlı izledim hemde yazdım kısmet
Siz su hiç kimseye ödül atmayıp konu açmayıp sadece ödül kovalayanlarında burda böyle acıtasyon yapması beni benden alıyorBence ben yokum hic cikmiyor ki bana 1 kere bile odul alamadim daha umudum yok belli olmustur
İnşallahBaştan beri burdasın cenkle bekle doner sanada dm
KısmetBaştan beri burdasın cenkle bekle doner sanada dm
NasipŞans ben canlı izledim hemde yazdım kısmet
Ben de burdayım kralBaştan beri burdasın cenkle bekle doner sanada dm
Ozmn swnde bekle cano dha bitmedi birsey kim var kim yok @akgul383 dostumuz bakıyormus sabır biraz 🙏😊Ben de burdayım kral
Evet odul kovaliyorum ben bunu soyleyebiliyorum ve soylerken utanmiyorum. Param yok, zamanim vardi adamla kupon takip ettim ve kazansin istedim. Odulde alirsam ne ala.Siz su hiç kimseye ödül atmayıp konu açmayıp sadece ödül kovalayanlarında burda böyle acıtasyon yapması beni benden alıyor
En iyisi benim roller geçen konu açtım 1 saat geçmiş kimse bol şans bile yazmamışSiz su hiç kimseye ödül atmayıp konu açmayıp sadece ödül kovalayanlarında burda böyle acıtasyon yapması beni benden alıyor