- 20,355
- 22,009
- 113
Gözyaşını sildiğin mendilin olayım koy beni gömleğinin sol cebineeAğlıyorum şu an
Gözyaşını sildiğin mendilin olayım koy beni gömleğinin sol cebineeAğlıyorum şu an
Kısaca kimseye acimicaksin. Kaza yapanımi ararsın resim atabi mi ararsın koluju alçıya alani mi ararsın borç ister atarsın hemde oyle 2-3 lirada degil. Sonra bu attığın borcmuydu derlerValla şaşırmıyoruz artık kardom çoğunda o potansiyel varmış demek ki
önceden böyle değildi erhan değiştiBeni engellemis sagolsun
Ne blokesi kanka gözünü seveyim kayboldu işte ortadan akıbetini bilmiyoruz gelir bir süre sonrs bişey olmamış gibiBanlandı mı o en son hesabına bloke gelmişti ödülleri atmadı
Cankan'ın en sevdiğim parçasıGözyaşını sildiğin mendilin olayım koy beni gömleğinin sol cebinee
Güzel totem6 korner
Sürekli kendini övüyodu gördüğüm kadarıyla garip bir tip geçende biri ı aldı 10 k meslek olmuşNe blokesi kanka gözünü seveyim kayboldu işte ortadan akıbetini bilmiyoruz gelir bir süre sonrs bişey olmamış gibi
Bilmediğim konular dostum umarım zararın varsa kurtarırsın sen deKısaca kimseye acimicaksin. Kaza yapanımi ararsın resim atabi mi ararsın koluju alçıya alani mi ararsın borç ister atarsın hemde oyle 2-3 lirada degil. Sonra bu attığın borcmuydu derler
Yarın birgün engeli kaldırsa peki?Beni engellemis sagolsun