- 24,653
- 9,707
- 113
Yok knk zarar yok sadece zamanı bekliyorum. Bahane uydurduklari şekle getireceğim ekmeksizler varBilmediğim konular dostum umarım zararın varsa kurtarırsın sen de
Yok knk zarar yok sadece zamanı bekliyorum. Bahane uydurduklari şekle getireceğim ekmeksizler varBilmediğim konular dostum umarım zararın varsa kurtarırsın sen de
bu aralar eskiler burda eyşan olmuş yaYarın birgün engeli kaldırsa peki?
Herkes değil . Biz daha ölmedik 😅bu aralar eskiler burda eyşan olmuş ya
Bana yazdin bakiye aticam sana diye gonlun varsa at demistim kendimle gurur duyuyorum anasini satayim hwhehKısaca kimseye acimicaksin. Kaza yapanımi ararsın resim atabi mi ararsın koluju alçıya alani mi ararsın borç ister atarsın hemde oyle 2-3 lirada degil. Sonra bu attığın borcmuydu derler
Basacak bişi olsa basacaz abim ayın 5 e az kaldıSana vermem kardeşim , olması gereken olmuyor , olmaması gereken oluyor nedense awq sen git 10 orana bas en mantıklı hareket
Güvenilir değillerse vermeseydin keşke geçmiş olsunYok knk zarar yok sadece zamanı bekliyorum. Bahane uydurduklari şekle getireceğim ekmeksizler var
son 2:35:34 totem verHerkes değil . Biz daha ölmedik 😅
Benim icin bitti kardesim bu olaydan oncede bitmistiYarın birgün engeli kaldırsa peki?
Sen utanıyormusun peki?Utanmadan gelir daha sonra yazmaya başlar uzun uzun sonunda da PUAHAHHA yazar ✍