- 9,110
- 7,183
- 113
Kesin miŞu an üst kata çıktım 8 kattan kendimi bırakıyorum hakkınızı helal edin
Kesin miŞu an üst kata çıktım 8 kattan kendimi bırakıyorum hakkınızı helal edin
Senin adın bundan sonra big bass tahir södnaksksksBiz cacik miyiz kardesim
Maalesef kesinKesin mi
O 9 canlı bişy olmaz 🤣Kesin mi
Söyle bakım tahirimSakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Koyarım ben 😀Sakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Kim knkSakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Acun gibisinSakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Burdurda en fazla 3 kat var birsey olmaz hastane bonjsu verirler sitelerŞu an üst kata çıktım 8 kattan kendimi bırakıyorum hakkınızı helal edin
Kimler dostSakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Ödülüm geldi teşekkür ederim diyim de ortalığı karıştırım birazSakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Kimler knkSakin beyler 10, Dan fazla kisiyiz bana gonul koymayin sevdigim kisileri de alamadim 9 kisi belirledim 6 kisi secebildim
Ödülüm gelmedi haksızlık diyeyim ben deÖdülüm geldi teşekkür ederim diyim de ortalığı karıştırım biraz
8 katlı hastane yapıyoruz gel seni kule Vince bindireyim ordan uçması daha güzel. Samsun manzarası iyi gelir hemŞu an üst kata çıktım 8 kattan kendimi bırakıyorum hakkınızı helal edin
Teşekkürler Allah razı olsunBeyler haklarinizi halal Edin baktim cok incelemeden @TestoHaylan06 @Kemal34 @Passion90 @Kashima @Burakbey3113 @Muş4949
bol şanslar herkese tahirim ayırmaz kimseyiBeyler haklarinizi halal Edin baktim cok incelemeden @TestoHaylan06 @Kemal34 @Passion90 @Kashima @Burakbey3113 @Muş4949