- 4,320
- 1,681
- 113
@snnemre seninle çok eski dostuz bilgin olsun kesene bereket
Ne konuşacağımi da mı sana soracam kardeşim hesap benim el benim istediğimi yazarım ama karı gibi ortalığı germe felsefe yapıp göz boyama bunu diyorumsıkıntılımısın aw neyi uzatıyon adam seçmiş 6 kişiye gönderin yapıyor neye göre hala konusuyon
İnan hatırlamıyorum ama shroter olduğuna kalıbımı basarım ki zaten kendiside inkar etmiyorIsmi neydi aldim ibani
hala göz boyama diyor la havle ve kuvveteNe konuşacağımi da mı sana soracam kardeşim hesap benim el benim istediğimi yazarım ama karı gibi ortalığı germe felsefe yapıp göz boyama bunu diyorum
Büyük ihtimal beni diyorsunda ben konunun başında ilk 3 mesajdan biriyim ve sonuna kadarda takip ettim. Ha beni kasdetmiyorsan mesaji yazmadım saySeni kastetmedimi çok iyi biliyorsun dost o kişi kendini biliyor zaten Ali Kemal full takipteyi ben tek tek baktım da yapacak bişi yok
Biliyosa ozamn diğer konudaki gibi arkadaşlar söyle yapmayın böyle demeyin deme inandırıcı olmuyor iyi adam rolügöz boyama ne aw bilmiyorlar mı beni buradakiler
Shroter kim birader ne anlatıyorsun?İnan hatırlamıyorum ama shroter olduğuna kalıbımı basarım ki zaten kendiside inkar etmiyor
Yürü laKendı cevrenı secmıssın sana ılerde para atsınlar dıye rezalet
Biliyorum o zatıShroter kim birader ne anlatıyorsun?
Seni de demiyorum seninle bi sıkıntım da yok kardeşim az önce sana öyle dedim diye seni söylediğimi kastediyosan yanılıyorsun sadecen birini tehtit etmen hoşuma gitmedi en başından beri varsın baktımBüyük ihtimal beni diyorsunda ben konunun başında ilk 3 mesajdan biriyim ve sonuna kadarda takip ettim. Ha beni kasdetmiyorsan mesaji yazmadım say
Kim bu shoreterBiliyorum o zatı
Verdıklerın 2 tanesı senın yan hesabındır zatenSanane sana giren cikan ne en azindan senin gibi hirsiza vermedim
Ya tamam kardeşim en iyi sensin en anlayışlı falan sensinhala göz boyama diyor la havle ve kuvvete
Sahtekarin biriydi 😁Kim bu shoreter
la bi sus aw zorla ban yedirecen banaYa tamam kardeşim en iyi sensin en anlayışlı falan sensin