- 15,260
- 8,271
- 113
Sitede başta beni olmak.uzere dolandiranKim bu shoreter
Sitede başta beni olmak.uzere dolandiranKim bu shoreter
AnlıyorumShroter kim birader ne anlatıyorsun?
Ahkam mi kesiyorum ben insanca tartışıyoruz kimseyi tehtit etmiyorum adres ver demiyorum
Üçüncü yan hesap da bendim ama vermediVerdıklerın 2 tanesı senın yan hesabındır zaten
Aw dan başka cümle bilmiyon mu 11 mi yaş sürekli küfür küfür iki cümleyi bir araya getiremiyosun neyse işine bakla bi sus aw zorla ban yedirecen bana
🤣🤣Üçüncü yan hesap da bendim ama vermedi
Üstten üstten konuşuyosun geçende bana yaptın racon kesiyosun sokak ağzı yapıyosun herkes babasının oğlu kimse senin caz yapmanı yemicek karşılık vericek gereksiz büyüyüp tartışma olucak bayram bayram yakışmazAhkam mi kesiyorum ben insanca tartışıyoruz kimseyi tehtit etmiyorum adres ver demiyorum
Aynen kendi kendime attimVerdıklerın 2 tanesı senın yan hesabındır zaten
Diğer faken benim banada atmadın yazıklar olsunAynen kendi kendime attim
Erkek adam.gibi tartışın la psospu karı gibi konuşmayınKalp kırmayın Dövüşmeyin mutlu olun
O arkadaş son yarım saate 2 rolde aynı muameleyi yaptığı için iyilik meleği rolünü o yüzden laf ettim kimseyle derdim yokKalp kırmayın Dövüşmeyin mutlu olun
Kişi kendinden bilir işi demişlerErkek adam.gibi tartışın la psospu karı gibi konuşmayın![]()
daha geçen konudan sana para attım kazanç sağladın iş için evraklarını yaptın demediğin güzel söz kalmadı onca dua ettin şimdi iyilik meleği taklidi yaptığımı söylüyorsun gerçekten buralarda kimseye güvenmicenO arkadaş son yarım saate 2 rolde aynı muameleyi yaptığı için iyilik meleği rolünü o yüzden laf ettim kimseyle derdim yok
Haklısın gereksiz tartişiyoruzkonuyu kitletin kardeşim olan bitmis zatwn kavgadan baska ne cıkcak dağıtan adamın da hevesini kaçırmayın