- 14,753
- 8,088
- 113
AynenKişi kendinden bilir işi demişler
AynenKişi kendinden bilir işi demişler
Evet konu benn sana para attım mevzusuna geldiii klasik attiklarimiizi mi sayalım bende sayım sen 1 kere attın ben kaç kere attım bende çok şaşkınım bana 2 roldür bu muameleyi yaptığın için evet işimi gördün Allah razı olsun ama yarım saattir yaptığın muamele hoş değil benim hoşuma gitmedi bende bunu söylüyorum çok basit başka bi derdim yok seninle hala tamam demek yerine aw diyip duran sensin ayrıca ağzımdan bi hakaret küfür de çıkmadı benim gereksiz yere veriyosun ortamı az önceki gibidaha geçen konudan sana para attım kazanç sağladın iş için evraklarını yaptın demediğin güzel söz kalmadı onca dua ettin şimdi iyilik meleği taklidi yaptığımı söylüyorsun gerçekten buralarda kimseye güvenmicen
Kardesim bidahakine sana yol verilir sen istedigin kisiyi secersin gonul ister ki hepinize ulasayim da kisi sayisi belli illa birilerini cikarmak zorundayim onu bunu sevmiyorum diye cikartmadim bana kalsaa cok daha yakin olduuklarima atardim kashimadan mus Dan burakbey den cok daha yakin olduklarim var onlari secerdim bidahakien sen dagit Beni disarida birakip alikemal I sec mumkunseBen son maçta geldim zaten bı beklentim yok @tahir1603 gol olmadan önce de bana dedi tm dedim haklısın sadece @Alikemal olabilirdi diye gördüm düşündüm o mesele yani
Abi forumu ekmek kapısı olarak görende soranlar var simdi açtım baktım usenmedim son 2 ayda 1 kez ödül almisim o da roll falan değil @Kashima Kendisi kazanıp vermis onun dışında max 7-8 arasi roll takip etmiş olsam hiçbirinde ödül almamışım ama burda burayı gelire döndüren insanlar varHaklısın gereksiz tartişiyoruz
Bol sanş dostumKazanırsak iki kişiye ulaşırım herkese hayırlı bayramlar
Hızlıca kaybedelim adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 982299
Şu sebili n’aptınız ondan haber et senAbi forumu ekmek kapısı olarak görende soranlar var simdi açtım baktım usenmedim son 2 ayda 1 kez ödül almisim o da roll falan değil @Kashima Kendisi kazanıp vermis onun dışında max 7-8 arasi roll takip etmiş olsam hiçbirinde ödül almamışım ama burda burayı gelire döndüren insanlar var
Sebili sen yaptırıcan dünden beri roll acıyon demek ki paran varŞu sebili n’aptınız ondan haber et sen
Ne alaka şimdi dost sadece kendi düşüncem diye özellikle belirtttim söyledim illaki ona ver demiyorum ki isteğine verdin zaten ben doğru gördüğümü savundum bu kdarKardesim bidahakine sana yol verilir sen istedigin kisiyi secersin gonul ister ki hepinize ulasayim da kisi sayisi belli illa birilerini cikarmak zorundayim onu bunu sevmiyorum diye cikartmadim bana kalsaa cok daha yakin olduuklarima atardim kashimadan mus Dan burakbey den cok daha yakin olduklarim var onlari secerdim bidahakien sen dagit Beni disarida birakip alikemal I sec mumkunse
Ağır geliyor birazını veriyim de taşıSebili sen yaptırıcan dünden beri roll acıyon demek ki paran var
İnşallah alırsın mudurnulu dostLütfen kavga etmeyin illaki bizde ödül alırız
Öyle insanlar var benim buradaki amacım o değil rollerime bakabilirsin her kumarcı gibi zor dönemden geçiyoruz diye rol takip ediyoruz buradaki çoğu kişi bile biliyor yoksa şahsen benim amacim o değil olanlarada saygı duyuyorum beni ilgilendirmezAbi forumu ekmek kapısı olarak görende soranlar var simdi açtım baktım usenmedim son 2 ayda 1 kez ödül almisim o da roll falan değil @Kashima Kendisi kazanıp vermis onun dışında max 7-8 arasi roll takip etmiş olsam hiçbirinde ödül almamışım ama burda burayı gelire döndüren insanlar var
Şantiye cvsi ne tarafa bırakıyordukBurası benim ekmek teknem, ekmeğimi kimse elimden alamaz akıllı olun
Kazancın daim olsun dostumHerkese bol şanslar ödül gönderildi Tahir ulaşır seçtiği arkadaşlara @Shellac konu kilit