- 49,330
- 54,138
- 113
Direk te gelmis tam olmuş hadi atin da
Sorma dost paycel Ogün 2500 limit açtı zaten albsat derken 2k kaldı öyle böyle bitti üstüne 2 defa 1k buldum gel tekten yatıyor kuponlar anlamsızca dün en son İtalya iy1den gitti 8k veren kombine iyice soğudum çıkamıyorum artık işin içinden kısacası aynıyızBana diyorsun dimi pauaha kötüyüz valla dost ciddi anlamda kuruduk bu aralar
Valla bu saatten sonra sonunu düşünen kahraman olamaz gibi takılacam puahqYazıklar olsun
Kime yalvariyor bu Erhan Sor bakim dostYazıklar olsun
Üzdün parayı bulman dileğiyleValla bu saatten sonra sonunu düşünen kahraman olamaz gibi takılacam puahq
Hep bu tek goller tek basketler bizi mahfetti ama illa çıkış zamanınız olacaktır bu şekilde gitmezSorma dost paycel Ogün 2500 limit açtı zaten albsat derken 2k kaldı öyle böyle bitti üstüne 2 defa 1k buldum gel tekten yatıyor kuponlar anlamsızca dün en son İtalya iy1den gitti 8k veren kombine iyice soğudum çıkamıyorum artık işin içinden kısacası aynıyız
Kuponun neye ihtiyacı varsa hwhxcKime yalvariyor bu Erhan Sor bakim dost
Bol şans kardesım zengin sitesine benziyor
Ozaman kadar donumuz kalmayacak gibiHep bu tek goller tek basketler bizi mahfetti ama illa çıkış zamanınız olacaktır bu şekilde gitmez
Ya para felan ole çok isteyen insanlar değiliz bir iki kuponumuz olsun kafiÜzdün parayı bulman dileğiyle
Sen onu bunu bırak patlak mısın mesajını ne zaman atıcan 🤣🤣 bi beklentim yok sadece senin para kazanmanı istiyorum kardeşim 😜Üzdün parayı bulman dileğiyle