- 4,554
- 818
- 113
Maç ısınmış, deplasman bir tane bulursa olay biter. Bol şans
Ben yarım saat sonra görüp Bol şans demiştim bide sevmez beniOlum senin rolde şans dilemediler de yine muhabbet ediyorlardı şuraya bak rezillik. Kimseye ödül yok boşa takip etmesin eden de.
Ödülüm garanti diye rahatsızlık vermek istemedimOlum senin rolde şans dilemediler de yine muhabbet ediyorlardı şuraya bak rezillik. Kimseye ödül yok boşa takip etmesin eden de.
Evden gol bekliyordum zaten kardeşim senin için destekliyim@tahir1603 kanka şu evi takip etsene dep gol atsın
Ters totemEvden gol bekliyordum zaten kardeşim senin için destekliyim
Kardeşim bi kuponum var nba seni bu sıkıntılı hayattan kurtarabilirim arzu wdersenTers totem
Yav sen ne diyosun kurtar beni bu hayattaann 🤣🤣Kardeşim bi kuponum var nba seni bu sıkıntılı hayattan kurtarabilirim arzu wdersen
Nba demeyin konusmadan duramam. Charlotte ilk yari fazla atar. Ilk yari yener.Kardeşim bi kuponum var nba seni bu sıkıntılı hayattan kurtarabilirim arzu wdersen
Ciddiyim kardeşim e 3.6k 10 a 36 k kaldirirsinYav sen ne diyosun kurtar beni bu hayattaann 🤣🤣
Yeşil logolu uygulamadan at bakayim kuponuCiddiyim kardeşim e 3.6k 10 a 36 k kaldirirsin
Dep. cali gol atmasi lazimSlm bol sans kime ne lazim
Hadi insDep. cali gol atmasi lazim
Reis bi totem yapalim miYeşil logolu uygulamadan at bakayim kuponu
Neden kahkaha attin ya bisi dicektim sonra kabul etme istersenReis bi totem yapalim mi
Gerek yok dostum geçen rolldede ödülünü aldın. Bu gelirse de kimseye bişey yok rastgeleReis bi totem yapalim mi